No to może zwycięzcy pochwalą sie co otrzymali???LTM pisze:Za to po dekoracji wszyscy byli zadowoleni........że już dobiegła końca. Nagrody przygotowane przez organizatorów były przednie
Lubin - Mistrzostwa Polski 17.06-18.06 2006
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn czerwca 19, 2006 10:02 przez WFH, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kiewicz
- Czterokółkowiec bez hamulców
- Jeżdżę od: 02 sty 2005
Bardzo zbliżonym poziomie to mało powiedzaneWFH pisze: W juniorach B także ciekawa rywalizacja - co prawda wszystkie złote medale wywalczył Damian Gwadera ze Słomczyna, ale o pozostałe miejsca na podium walczyli - Paweł Ciężki, Bartosz Chojnacki, Sebastian Kłosiński i Piotr Januszkiewicz, zawodnicy na bardzo zbliżonym poziomie.
W tym roku chyba bede musiał sie pożegnać z wyjazdem na Zgrupowanie Kadry
z pewnością ! Maluchy z mojego klubu dostali długopis i koszulke rozmiar XXL !Marek pisze:Napewno dzieci by wolały dostać np. lizak![]()
![]()
ja dostałem koszulke akurat trafili (mój rozmiarWFH pisze: No to może zwycięzcy pochalą sie co otrzymali???
Ostatnio zmieniony pn czerwca 19, 2006 5:03 przez kiewicz, łącznie zmieniany 3 razy.
- wełek
- Prześcigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Najbardziej mnie śmieszyli sędziowie jak mówił jeden na stracie żeby nie było żadnego kontaktu fizycznego podczas biegów czyli pchania się odpychania, a i tak tego nikt nie widział bo sędziów po pierwsze było za mało, a po drugie chyba mało wiedzieli o przepisach. Ale tak pozatym dość udane zawody nie ciągneły się aż tak długo (oprócz dekoracji), ulica bardzo szybko mineła. Co do nagród to nie wiem bo nie dostałem żadnej bo niestety nie udało mi się wygrać na żadnym dystansie chyba nie trafiłem z formą, albo inni byli za dobrzy. A no i jeszcze wspomne o torze dobrze, że jest chociaż jeden z łukami bardziej ostrymi, ogólnie fajnie mi się na nim jeździło chociaż troche ślizki był.
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o te zdjęcia:CAROLL pisze:hej. moim zdaniem zawody bardzo udane. jednak wydaje mi sie, ze bardziej widowiskowe byłyby gdyby zrobiono kategorię open, a nie z podziałen na poszczegolne kategorie wiekowe.
ps. jak obejrzec zdjecia na tych stronkach??
http://www.megaupload.com/?d=R3J7U8H1
http://www.megaupload.com/?d=8PAPIXYP
to wchodzimy na tą stronę i mamy dwa wyjścia:
albo pojawi się na niej napis: "All download slots (1500) assigned to your country (Poland) are in use. " i musimy poczekać i odświeżyć stronę za minutę. Jeśli napis sie nie pojawi (od razu, lub po n-tym odświeżeniu), odczekujemy około 50 sekund (jest licznik na stronie) i następnie klikamy w link "download" lub podobny. W międzyczasie zamykamy wszystkie reklamy
Natomiast zdjęcia z tąd:
ftp://156.17.232.242/rolki najlepiej ściągnąć jakimś programem do ściągania plików z ftp (automatycznie łączy po rozłączeniu itp.) lub przez przeglądarkę (lepiej IE niż Firefox, bo w IE można kopiować foldery tak jak foldery zapisane na dysku).
Jeśli wyraziłem się niejasno, to pytajcie, właśnie wstałem i idę dalej odsypiać...
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Ale niestety zabrakło tego, którego uścisk jest najcenniejszyLTM pisze:Czasami uścisk dłoni jest cenniejszy od nagród!!!
PZSW ma pieniądze, ale przecież na zawodników nie będzie wydawaćLTM pisze:Od lizaków się zęby psują, PZSW nie ma pieniędzy żeby płacić za stomatologa!!!
No ten sędzia był szczególnie śmiesznywełek pisze:Najbardziej mnie śmieszyli sędziowie jak mówił jeden na stracie żeby nie było żadnego kontaktu fizycznego podczas biegów czyli pchania się odpychania, a i tak tego nikt nie widział bo sędziów po pierwsze było za mało, a po drugie chyba mało wiedzieli o przepisach.
A co do formy to różnie z tym bywa, raz na wozie raz pod wozem, nie ma się co przejmować.
Już nie przesadzajmy z tą fajnościąPati:P pisze:fajne zawody, pozdro dla wszystkich zawodnikow i fajnego spikera
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
To może należy podać link do tej dyskusji do PZSW.
Jeśli były niedociągniecia to nalezy je wskazać, aby można było nad nimi pracować i uniknąć ich w przyszłości. Zawody inaczej wyglądaj gdy się jest zawodnikiem, organizatorem, działaczem czy kibicem.
Ja byłem w Lubinie kibicem i dla mnie to co zobaczyłem było budujące.
Jeśli były niedociągniecia to nalezy je wskazać, aby można było nad nimi pracować i uniknąć ich w przyszłości. Zawody inaczej wyglądaj gdy się jest zawodnikiem, organizatorem, działaczem czy kibicem.
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Nie tylko zawodnicy przylecieli, ale także sędziowie z rodzinami!Nie na własny kosztLTM pisze:PZSW ma pieniądze, ale przecież na zawodników nie będzie wydawać![]()
z tym bym się nie zgodził! Na Puchar Prezydenta Warszawy rozgrywany na Agrykoli przyjechali(czytaj przylecieli) zawodnicy z Włoch i zostali dobrze ugoszczeni!!
No niech będzie, dziękujePati:P pisze:hehe...komplementow nigdy za wiele
pozdr.
Podawanie linku nic nie da, ich nie interesuje nasze zdanie i nasze dyskusje, bo oni i tak wiedzą lepiej. Niedociągnięcia zawsze będą, ale uważam, że z czasem jest ich coraz mniej.PiotrB pisze:To może należy podać link do tej dyskusji do PZSW.
Zgadzam się, że oglądanie zawodów mogło być budujące, bo mieliśmy dużo zawodników i niezły poziom. Wszystko idzie w dobrym kierunku, ale odbywa się to praktycznie bez żadnej pomocy związku. A szkoda.