Lubin - Mistrzostwa Polski 17.06-18.06 2006
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
-
kmieto7
Zanosi sie na to ze syn Marka znów chce zdominowac zawody bo trenuje na Lubińskim torze od wczoraj razem z bratem WFH:?: No ale to dobrze niech ktoś ciągnie to towarzystwo
Pojezdzilem dziś troszkę za tym towarzystwem ale nic ciekawego o swojej formie nie mogę powiedzieć
Poprostu jestem słabiutki. Lewa noga odmawia posuszeństwa
Ale to nic
Przynajmniej jest satysfakcja że mogę podpatrzeć jak jeżdżą najlepsi i uczyć się od młodzieży 
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
No chłopaki pojechali troche wcześniej, żeby sobie chociaż troche objeździć tor, bo jak wiadomo, że jeszcze nie mieli okazji tam startować, a poza tym traktują te zawody bardzo poważnie. Zresztą jest ich tam więcej, nie tylko dwóch. Dzisiaj zapewne przyjadą kolejni zawodnicy, ale większość ekip dotrze pewnie w piątek. Tym, że nie dajesz rady jeździc tak jak oni nie powinienneś się przejmować, bo to są w końcu zawodnicy ze ściałej czołówki...kmieto7 pisze:Zanosi sie na to ze syn Marka znów chce zdominowac zawody bo trenuje na Lubińskim torze od wczoraj razem z bratem WFH:?: No ale to dobrze niech ktoś ciągnie to towarzystwoPojezdzilem dziś troszkę za tym towarzystwem ale nic ciekawego o swojej formie nie mogę powiedzieć
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale to nic
Przynajmniej jest satysfakcja że mogę podpatrzeć jak jeżdżą najlepsi i uczyć się od młodzieży
A na nauke nigdy nie jest za późno
Ja już jestem poEh ta SESJA (System Eliminacji Studenta Jest Aktywny - jakby ktoś ne wiedział)...
-
kmieto7
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Wstań i powiedz nie jestem sam!!!!!!!!kmieto7 pisze:Zanosi sie na to ze syn Marka znów chce zdominowac zawody bo trenuje na Lubińskim torze od wczoraj razem z bratem WFH:?: No ale to dobrze niech ktoś ciągnie to towarzystwoPojezdzilem dziś troszkę za tym towarzystwem ale nic ciekawego o swojej formie nie mogę powiedzieć
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale to nic
Przyjadę w niedzielę i bedę z Tobą
-
kmieto7
Witam wszystkich
no to właśnie jestem po moim pierwszym starci na torze. Dziś odbyły się zawody na 300m we wszystkich kategoriach oraz prawdopodobnie sztafety ale z braku czasu oraz póżnej pory nie mogłem być do końca
Jeśli chodzi o mój start to żadna rewelacja 33,65 na 300m
Wprawdzie to mój pierwszy start na wrotkach na torze ale z drugiej strony juniorzy C mają lepsze czasy. No cóż taka rzeczywistość. Dwa miesiące jazdy na wrotkach nie upoważniają do jazdy w granicach 26s. z kawałkiem
Ale przynajmniej mam co poprawiać
Pozatym tor to już chyba nie dla mnie
poprostu trzeba sie dobrze zbierać. Ja joko operator maszyn ciężkich pod ziemią lepiej zbieram się pod ziemią w przodku fedrując rudę ( czyli urobek, skałę)
Serdecznie pozdrawiam rolermaniaków

- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Wczoraj pierwszy raz postawiłem moją rolkę na torze i mam mieszane odczucia. Przy większej prędkości na łukach nie było tak różowo - 2 razy wybiło mnie z rytmu, no i jak chyba każdy, bałem się poślizgnięcia. Szkoda, że tak długo te zawody trwały, a ja musiałem wracać do Wrocławia. Miałem jeszcze problem z powrotem, żadne autobusy już nie jechały... Zaraz piszę egzamin, a potem wracam zamykać stawkę;) Tylko się ogarnę po egzaminie.
Aha, no i ten mój "fantastyczny" czas - 30.0 (nieoficjalnie).
Aha, no i ten mój "fantastyczny" czas - 30.0 (nieoficjalnie).
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Na świeżo kilka słów debiutanta;), tylko kilka, bo muszę program pisać:(
Drugi dzień zawodów na torze, jak przypuszczałem, bez rewelacji. W ogóle nie umiałem jechać na łukach w grupie. Samotnie już było trochę lepiej, dzień praktyki zrobił swoje
Na ulicy mimo bolesnego upadku było już trochę lepiej. Oprócz zawodów w weekend zaliczyłem jeszcze egzamin i imprezę do pierwszej w nocy...
Zdjęcia, narazie nieobrobione, są już na serwerku: ftp://156.17.232.242/rolki
i jak zawsze tylko tymczasowo i nie 24h
Drugi dzień zawodów na torze, jak przypuszczałem, bez rewelacji. W ogóle nie umiałem jechać na łukach w grupie. Samotnie już było trochę lepiej, dzień praktyki zrobił swoje
Na ulicy mimo bolesnego upadku było już trochę lepiej. Oprócz zawodów w weekend zaliczyłem jeszcze egzamin i imprezę do pierwszej w nocy...
Zdjęcia, narazie nieobrobione, są już na serwerku: ftp://156.17.232.242/rolki
i jak zawsze tylko tymczasowo i nie 24h