Lubin - Mistrzostwa Polski 17.06-18.06 2006
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
- zico
- Admin
- Moje rolki: SR Tarrega
- Jeżdżę od: 12 sty 1994
- Kontakt:
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Pierwszego dnia jest tylko 300m dlatego, że robią zawody popołudniu, bo stwierdzili, że ekipy nie dojadą na rano...Co do kategorii to jest cały czas zamieszaniei nikt nic nie wie...Wyścig punktowy będzie napewno ciekawy, a jak bedzie z sędziowaniem?Poczekajmy, ale nie mam dobrych przeczuć...W sumie fajnie, że będzie półmaraton, bo w zeszłym roku też był ciekawy
Myśle, że jednak nie, w Słomczynie trwa budowa...Rozwiałeś wątpliwości....... i nadzieję też.
Jak jakiekolwiek władze przeczytają taką ładną definicję toru z podniesionymi łukami to zapomnij żeby ktoś chciał zbudować coś takiego
Niestety
-
kmieto7
-
kiewicz
- Czterokółkowiec bez hamulców
- Jeżdżę od: 02 sty 2005
W Warszawie na Agrykoli jakoś dali radę ... a dlaczego bo przyjechał włoski sędzia ! Może jescze raz zaprosimy włochów. Byłem już na tym torze i bylo beznadziejnie w powietrzu jakiś biały piasek na torze to samo. Jadąc 300 m prawie wywaliłem się na łuku. Ale jadąc 1500 m na finishu gleba i zdarte kolana ! A łożyska to jeden wielki syf sie zrobił od tego piasu.
Jak coś z tym nie zrobią to bedzie naprawde źle !
A co to toru z pochylonymi łukami to podobna już buduja słomczynowi taki, bedzie to jedyny taki tor w polsce :/ . W Benatkach [ czechy ] jest taki tor 130 m może mniej...moze wiecej. I mi sie nie zabardzo jeźidz [ za małe pochylenie toru ]. Ale jak juz pojechałem do Gery [ niemcy ] tor 200 m przystosowany do Mistrzostw Europy to taki tor jest naprawde SUPER !
Jak coś z tym nie zrobią to bedzie naprawde źle !
A co to toru z pochylonymi łukami to podobna już buduja słomczynowi taki, bedzie to jedyny taki tor w polsce :/ . W Benatkach [ czechy ] jest taki tor 130 m może mniej...moze wiecej. I mi sie nie zabardzo jeźidz [ za małe pochylenie toru ]. Ale jak juz pojechałem do Gery [ niemcy ] tor 200 m przystosowany do Mistrzostw Europy to taki tor jest naprawde SUPER !
-
kmieto7
Potwierdzam ze cos sie unosi w powietrzu i dla tego mieli czym pokrywac dodatkowo tor, ale do dnia dzisiejszego nic takiego sie nie stalo. Bardzo mi przykro bo wczesniej pisalem ze takowa substancje maja wylacneo_piotr pisze:Byłem już na tym torze i bylo beznadziejnie w powietrzu jakiś biały piasek na torze to samo.
- wełek
- Prześcigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
To jest taki bieg w którym na określonych kółkach różnie z tym jest ale najczęściej co drugą runde 3 pierwszych zawodników zdobnywa punkty 1 ma 3pkt, 2- 2pkt, 3 ma 1pkt. I te punkty decydują u miejscu kto więcej ich nazbiera ten wygrywa. Może nawet wjechać ostatni na mete końcową ale jak nazbierał wczesniej największą ilość pkt to wygrywa.