W takim razie nie pozostaje mi nic jak tylko Cię serdecznie pozdrowić
WROCŁAW - nowy sezon na Rakietowej
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- odys_kg
- Ścigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 08 cze 2004
Re: WROCŁAW - nowy sezon na Rakietowej
'PM-y" u mnie wysyłaja się jak chcą i do kogo chcą
ale fakt pisane są przeze mnie , potem rozsyłaniem się zajmuje się już tajemnicza siła
, nad którą póki co, na razie nie jestem wstanie zapanować
Najbliższą rezerwację mamy we wtorek na 20.00 ale możemy przyjechać już na 19.00
Wstępnie Monika, Tomek i ja wybieramy się.
Czekamy na więcej chętnych. Jeżeli trzeba to jakiś transport zawsze się zorganizuje.[/quote]
serwus,
jeśli zaproszenie na wtorek, nawet dla nowicjuszy, jest aktualne i jeśli tylko ktoś z uprzejmych forumowiczów podpowie mi jak tam zajechać (autem) dokładnie - to...do zobaczenia we wtorek
pozdrawiam
kasia
Wstępnie Monika, Tomek i ja wybieramy się.
Czekamy na więcej chętnych. Jeżeli trzeba to jakiś transport zawsze się zorganizuje.[/quote]
serwus,
jeśli zaproszenie na wtorek, nawet dla nowicjuszy, jest aktualne i jeśli tylko ktoś z uprzejmych forumowiczów podpowie mi jak tam zajechać (autem) dokładnie - to...do zobaczenia we wtorek
pozdrawiam
kasia
- eVe
- Ścigant 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Kasiu wpisz sobie w wyszukiwaniu na stronie: http://gisserver.um.wroc.pl/mapa/ hasło: Rakietowa
"Nasz" tor jest na ul. Rakietowej 39.
I wszystko jasne
"Nasz" tor jest na ul. Rakietowej 39.
I wszystko jasne
-
Brzoza.
- Czterokółkowiec bez hamulców
Zaproszenie jest zawsze aktualne dla wszystkich, którzy chcą pojezdzić na rolkach.ladylion pisze: jeśli zaproszenie na wtorek, nawet dla nowicjuszy, jest aktualne i jeśli tylko ktoś z uprzejmych forumowiczów podpowie mi jak tam zajechać (autem) dokładnie - to...do zobaczenia we wtorek
Nawet jeżeli ktoś nie chce jezdzić tylko popatrzeć to też jest mile widziany.
Eve już Ci podpowiedziała jak dojechać na tor więc do zobczenia we wtorek
pozdrawiam
Bartek
Bartek
- eVe
- Ścigant 4x100mm
Brzózka widzę że w tym sezonie nie trzeba Cię ciągnąć za język, żebyś coś napisał na forumBrzoza. pisze: Zaproszenie jest zawsze aktualne dla wszystkich, którzy chcą pojezdzić na rolkach. [...]
Eve już Ci podpowiedziała jak dojechać na tor więc do zobczenia we wtorek
Co do wtorku - ja, jeśli poczuję się lepiej, też przyjadę. Ma_nea pisała mi na PW że już o 18 być możemy.
-
Brzoza.
Ewuś, bo ja się wolno rozkręcameVe pisze:
Brzózka widzę że w tym sezonie nie trzeba Cię ciągnąć za język, żebyś coś napisał na forum![]()
Rezerwację mamy od 20.00 ale powiedziano nam, że możemy przyjechać wcześniej okolo 18.00-19.00 bez podawania konkretnej godziny.eVe pisze: Co do wtorku - ja, jeśli poczuję się lepiej, też przyjadę. Ma_nea pisała mi na PW że już o 18 być możemy.
Ja będę około 19.00
Wracaj szybko do zdrowia i przyjeżdzaj na tor
pozdrawiam
Bartek
Bartek
- odys_kg
- Ścigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 08 cze 2004
Ja niestety muszę sie wypisać z jutrzejszego rolkowania, uczelnia wzywa ...
-
Paniluny
Ja również jutro nie dam rady. Gdyby ktoś jechał w czwartek, to ja chętnie, no i jest jeszcze sobota/niedziela.
Hej,
odzywalam sie do Was ale nie dostalam zadnej odpowiedz...ale doczytalam ze sa zapraszani ciagle Ci, ktorzy maja ochote pjezdzic po prostu wiec sie zglaszam, chetnie pojezdzilabym jutro rano, czy ktos sie wybiera? Bardzo chetnie zabralabym sie z kims bo moj srodek transoirtu czyli rower niekoniecznie mnie kusi
Moj numer telefonu 508 225 081
GG 1461700
Alicja
odzywalam sie do Was ale nie dostalam zadnej odpowiedz...ale doczytalam ze sa zapraszani ciagle Ci, ktorzy maja ochote pjezdzic po prostu wiec sie zglaszam, chetnie pojezdzilabym jutro rano, czy ktos sie wybiera? Bardzo chetnie zabralabym sie z kims bo moj srodek transoirtu czyli rower niekoniecznie mnie kusi
Moj numer telefonu 508 225 081
GG 1461700
Alicja
-
Agata93
Ja też się wybieram rowerem:) ale tylko popatrzyć (z koleżanką) a za tydzień przyjdę pojeździć:D
-
Brzoza.
Jeżeli pogoda pozwoli to ja jadę w niedzielę.
Będę miał miejsca w aucie i mogę kogoś zabrać.
Będę miał miejsca w aucie i mogę kogoś zabrać.
pozdrawiam
Bartek
Bartek
Dzisiaj od 9.00 mają szkółkę Subaru. Nie raczyli niczego napisać na stronie internetowej.
Ja odjechałem stamtąd w spokoju, ale Przemo próbował coś zdziałać. Mam nadzieję, że
uda mu się przekonać kierownictwo, żeby zamieszczali na stronie jakieś informacje o
planowanych imprezach w "naszych" godzinach. Słów brakuje na opisanie sposobu w jaki
nas traktują.
Co do jutrzejszego poranka, to mamy zadzwonić dzisiaj po południu i zawsze tak
powinniśmy robić, bo nigdy nie wiadomo, czy tor będzie wolny. Nie komentuję, tylko
informuję. Ewo, Ty masz chyba numer do ochroniarza (rozmawialiśmy dzisiaj rano
właśnie z tym sympatycznym gościem, który jest pozytywnie nastawiony do rolkarzy
).
Ja odjechałem stamtąd w spokoju, ale Przemo próbował coś zdziałać. Mam nadzieję, że
uda mu się przekonać kierownictwo, żeby zamieszczali na stronie jakieś informacje o
planowanych imprezach w "naszych" godzinach. Słów brakuje na opisanie sposobu w jaki
nas traktują.
Co do jutrzejszego poranka, to mamy zadzwonić dzisiaj po południu i zawsze tak
powinniśmy robić, bo nigdy nie wiadomo, czy tor będzie wolny. Nie komentuję, tylko
informuję. Ewo, Ty masz chyba numer do ochroniarza (rozmawialiśmy dzisiaj rano
właśnie z tym sympatycznym gościem, który jest pozytywnie nastawiony do rolkarzy
no to może w razie czego znajdzmy alternatywne miejsce rolkowania jutrzejszego (i moze ciut później
??
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Stadion OlimpijskiOlaK pisze:no to może w razie czego znajdzmy alternatywne miejsce rolkowania jutrzejszego (i moze ciut później??
Pozdrawiam Piotrek
-
Agata93
Ja już się nastawiłam, że popatrzę jak jeździcie, wstałam rano i jechałam przez pół miasta na rowerze, patrze a tu nikt na rolkach nie jeździ:(