Sprzedawca tych rolek na allegro (wspomniania przez Ciebie aukcja
<-------->/item313516781_fra ... 8_36_.html) pisze rozne zabawne rzeczy (czytaj bzdury):
ze "krótka rama i małe
przylegające kółka powlekane
poliuretanem ułatwiają skręcanie."
a w nastepnym zdaniu: "Rolki posiadają
kauczukowe kółka 63mm 78A"
jesli poliuretan to samo co kauczuk to sie skompromituje. Jeszcze pozostaje sprawa "przylegajacych kolek". Interesujace. Tak samo jest interesujace, gdzie podzialy sie moje polskie znaki...
Chyba sie czepiam, bo opis sprzedawcy nie zmienia niczego w jakosci towaru. Jestem czepialski

Aniu, ale czemu nie lyzwy? Bo chciala rolki? Skoro jest madra, to moze poczekacie na sezon? Ech - juz sam nie nie wiem...
Tak popatrzylem w historie tego sprzedawcy, aby zobaczyc co kupujacy mowia o rolkach, ktore sprzedaje, za pomoca archivera allegro wyszperalem kilka starych, zakonczonych aukcji - znalazlem conajmniej trzy: w kazdej jest komentarz: "przepiekne rolki!"

Pozatym zauwazylem, ze ten sprzedawca, ktory w swojej ofercie ma wiele marek "decathlonowskich" (kalenji, quechua) ma w swojej ofercie i rolke dziecieca Rollerblade (chyba Micro 4xCombo), ten sam model co Zico, tyle ze Zico ma go taniej. To dobrze swiadczy o sprzedawcy Prosperity - moim zdaniem
Chcialem popatrzec na strone decahtlona na ten model roller (?) V100. Maja tam nieziemski burdel. W kategorii rolki agresywne maja. (pamietam, jak nie moglem sie powstrzymac od smiechu, kiedy odwiedzajac decathlon przeczytalem w opisie RB Twister, ze sa to rolki "do nerwowej jazdy".

.
# Rolki rekreacyjne juniorzy
# - Ochran.rolki fitness/jr
# - Akcesoria do deskorolek
Ech... No i co znalazlem popatrzcie tutaj:
http://www.decathlon.com.pl/PL/equipment-play-10417763/
Cena jest lepsza, teraz trza sprawdzic, czy sa dostepne, ale ich strona funkcjonuje fatalnie, pisza, ze na chwile obecna nie jest mozliwe sprawdzenie oferty dla Targowka, po czym w choiceliscie jedyna dostepna opcja jest ... wlasnie Targowek. Kompromitacja!
Ania, skad jestes?