[Wrocław] Wieczorne jazdy na torze
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- eVe
- Ścigant 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
W kwestii formalnej... Skoro Ty mnie uczysz jak się pchać tj. się odpychać, to ja Cię poinstruować mogę a propos od tyłu.. wiązania rzecz jasna.Jacek.B pisze: To ja może poćwiczę w domu, bo nie wiedziałem jak podejść do tematu
![]()
Ja jestem za!Jacek.B pisze: 1) Spiż po niedzieli ?
Jacek.B pisze: 2) Ile bzdetów musi przeczytać taki, co to chce się dowiedzieć, jak to
zrobić, żeby jeździć we Wrocławiu na torze![]()
Trza się nauczyć filtrowania!
Planuję się pojawić, ale o której i z kim, jeszcze nie wiem.eVe pisze:Jacku! Zaraz nas jakiś niedobry moderator-jaskiniowiec ukarze za te odbieganie od tematu. Więc żeby nas uratować... jedziesz dziś na tor?
P.S. To jest właśnie kumoterstwo. Przeciętny użytkownik dostałby bana
za moderatora-jaskiniowca
Ostatnio zmieniony pn sierpnia 06, 2007 3:44 przez Jacek.B, łącznie zmieniany 2 razy.
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
A może forumowiczka eVe dostanie jakiegoś bana(na)... Będę musiał pomyśleć nad jakąś karą za żartowanie sobie z moderatora.Jacek.B pisze: P.S. To jest właśnie kumoterstwo. Przeciętny użytkownik dostałby bana
za moderatora-jaskiniowieca![]()
P.S. Jak się wezmę za ten temat, to 3/4 postów wywale
Pozdrawiam Piotrek
- eVe
- Ścigant 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
PeterCave pisze: A może forumowiczka eVe dostanie jakiegoś bana(na)... Będę musiał pomyśleć nad jakąś karą za żartowanie sobie z moderatora.
Założę się, że nie wiesz, jak to zrobić.PeterCave pisze: P.S. Jak się wezmę za ten temat, to 3/4 postów wywale
Ostatnio zmieniony sob maja 17, 2008 12:18 przez eVe, łącznie zmieniany 1 raz.