Lubin - Mistrzostwa Polski 17.06-18.06 2006

Mistrzostwa Polski, Grand Prix Polski oraz Puchar Polski - historia, wyniki, galerie.

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: Cavalli
Jeżdżę od: 01 cze 1995
Kontakt:

Post autor: WFH » pn czerwca 19, 2006 4:49

LTM pisze:Za to po dekoracji wszyscy byli zadowoleni........że już dobiegła końca. Nagrody przygotowane przez organizatorów były przednie :lol:
No to może zwycięzcy pochwalą sie co otrzymali??? :lol:
Ostatnio zmieniony pn czerwca 19, 2006 10:02 przez WFH, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marek
Prześcignął Chuck`a...
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: Marek » pn czerwca 19, 2006 4:53

WFH pisze:
LTM pisze:Za to po dekoracji wszyscy byli zadowoleni........że już dobiegła końca. Nagrody przygotowane przez organizatorów były przednie :lol:
No to może zwycięzcy pochalą sie co otrzymali??? :lol:
PZSW robi sobie jaja z nagrodami jak zwykle :twisted: :twisted: :twisted:

LTM
Ścigant 4x110mm

Post autor: LTM » pn czerwca 19, 2006 4:54

Czasami uścisk dłoni jest cenniejszy od nagród!!! :lol:

Awatar użytkownika
Marek
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: Marek » pn czerwca 19, 2006 4:56

Napewno dzieci by wolały dostać np. lizak :twisted: :twisted: :twisted:

kiewicz
Czterokółkowiec bez hamulców
Jeżdżę od: 02 sty 2005

Post autor: kiewicz » pn czerwca 19, 2006 4:58

WFH pisze: W juniorach B także ciekawa rywalizacja - co prawda wszystkie złote medale wywalczył Damian Gwadera ze Słomczyna, ale o pozostałe miejsca na podium walczyli - Paweł Ciężki, Bartosz Chojnacki, Sebastian Kłosiński i Piotr Januszkiewicz, zawodnicy na bardzo zbliżonym poziomie.
Bardzo zbliżonym poziomie to mało powiedzane :P
W tym roku chyba bede musiał sie pożegnać z wyjazdem na Zgrupowanie Kadry :( :( :(
Marek pisze:Napewno dzieci by wolały dostać np. lizak :twisted: :twisted: :twisted:
z pewnością ! Maluchy z mojego klubu dostali długopis i koszulke rozmiar XXL !
WFH pisze: No to może zwycięzcy pochalą sie co otrzymali??? :lol:
ja dostałem koszulke akurat trafili (mój rozmiar :) ), czape ( nie załadną ), długopis :evil: i 3 ładne medale ;]
Ostatnio zmieniony pn czerwca 19, 2006 5:03 przez kiewicz, łącznie zmieniany 3 razy.

LTM
Ścigant 4x110mm

Post autor: LTM » pn czerwca 19, 2006 5:00

Od lizaków się zęby psują, PZSW nie ma pieniędzy żeby płacić za stomatologa!!! :lol:

Awatar użytkownika
wełek
Prześcigant 4x110mm
Kontakt:

Post autor: wełek » pn czerwca 19, 2006 5:22

Najbardziej mnie śmieszyli sędziowie jak mówił jeden na stracie żeby nie było żadnego kontaktu fizycznego podczas biegów czyli pchania się odpychania, a i tak tego nikt nie widział bo sędziów po pierwsze było za mało, a po drugie chyba mało wiedzieli o przepisach. Ale tak pozatym dość udane zawody nie ciągneły się aż tak długo (oprócz dekoracji), ulica bardzo szybko mineła. Co do nagród to nie wiem bo nie dostałem żadnej bo niestety nie udało mi się wygrać na żadnym dystansie chyba nie trafiłem z formą, albo inni byli za dobrzy. A no i jeszcze wspomne o torze dobrze, że jest chociaż jeden z łukami bardziej ostrymi, ogólnie fajnie mi się na nim jeździło chociaż troche ślizki był.

Pati :P
Pięciokółkowiec 80mm

:]

Post autor: Pati :P » pn czerwca 19, 2006 5:32

fajne zawody, pozdro dla wszystkich zawodnikow i fajnego spikera :)

Awatar użytkownika
PeterCave
Redaktor wrotkarstwo.pl
Jeżdżę od: 09 kwie 2005
Kontakt:

Post autor: PeterCave » pn czerwca 19, 2006 7:09

CAROLL pisze:hej. moim zdaniem zawody bardzo udane. jednak wydaje mi sie, ze bardziej widowiskowe byłyby gdyby zrobiono kategorię open, a nie z podziałen na poszczegolne kategorie wiekowe.
ps. jak obejrzec zdjecia na tych stronkach??
Jeżeli chodzi o te zdjęcia:
http://www.megaupload.com/?d=R3J7U8H1
http://www.megaupload.com/?d=8PAPIXYP
to wchodzimy na tą stronę i mamy dwa wyjścia:
albo pojawi się na niej napis: "All download slots (1500) assigned to your country (Poland) are in use. " i musimy poczekać i odświeżyć stronę za minutę. Jeśli napis sie nie pojawi (od razu, lub po n-tym odświeżeniu), odczekujemy około 50 sekund (jest licznik na stronie) i następnie klikamy w link "download" lub podobny. W międzyczasie zamykamy wszystkie reklamy

Natomiast zdjęcia z tąd:
ftp://156.17.232.242/rolki najlepiej ściągnąć jakimś programem do ściągania plików z ftp (automatycznie łączy po rozłączeniu itp.) lub przez przeglądarkę (lepiej IE niż Firefox, bo w IE można kopiować foldery tak jak foldery zapisane na dysku).
Jeśli wyraziłem się niejasno, to pytajcie, właśnie wstałem i idę dalej odsypiać...

CAROLL

Post autor: CAROLL » pn czerwca 19, 2006 7:45

o dzieki wielkie!!! wlasnie sobie sciagam fotki :)

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Kontakt:

Post autor: WFH » pn czerwca 19, 2006 10:21

LTM pisze:Czasami uścisk dłoni jest cenniejszy od nagród!!! :lol:
Ale niestety zabrakło tego, którego uścisk jest najcenniejszy :twisted: :twisted: :twisted:
LTM pisze:Od lizaków się zęby psują, PZSW nie ma pieniędzy żeby płacić za stomatologa!!!
PZSW ma pieniądze, ale przecież na zawodników nie będzie wydawać :!:

wełek pisze:Najbardziej mnie śmieszyli sędziowie jak mówił jeden na stracie żeby nie było żadnego kontaktu fizycznego podczas biegów czyli pchania się odpychania, a i tak tego nikt nie widział bo sędziów po pierwsze było za mało, a po drugie chyba mało wiedzieli o przepisach.
No ten sędzia był szczególnie śmieszny :lol: Dobrze, że przynajmniej sędzia główny wiedział o co chodzi.
A co do formy to różnie z tym bywa, raz na wozie raz pod wozem, nie ma się co przejmować.
Pati:P pisze:fajne zawody, pozdro dla wszystkich zawodnikow i fajnego spikera
Już nie przesadzajmy z tą fajnością :lol: :lol: :lol:

LTM
Ścigant 4x110mm

Post autor: LTM » pn czerwca 19, 2006 11:27

PZSW ma pieniądze, ale przecież na zawodników nie będzie wydawać :!:

z tym bym się nie zgodził! Na Puchar Prezydenta Warszawy rozgrywany na Agrykoli przyjechali(czytaj przylecieli) zawodnicy z Włoch i zostali dobrze ugoszczeni!!

Pati :P
Pięciokółkowiec 80mm

:]

Post autor: Pati :P » wt czerwca 20, 2006 7:28

hehe...komplementow nigdy za wiele :wink:
pozdr.

Awatar użytkownika
Piotr B
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: Piotr B » wt czerwca 20, 2006 8:06

To może należy podać link do tej dyskusji do PZSW.
Jeśli były niedociągniecia to nalezy je wskazać, aby można było nad nimi pracować i uniknąć ich w przyszłości. Zawody inaczej wyglądaj gdy się jest zawodnikiem, organizatorem, działaczem czy kibicem.
Ja byłem w Lubinie kibicem i dla mnie to co zobaczyłem było budujące.

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Kontakt:

Post autor: WFH » wt czerwca 20, 2006 11:43

LTM pisze:PZSW ma pieniądze, ale przecież na zawodników nie będzie wydawać :!:

z tym bym się nie zgodził! Na Puchar Prezydenta Warszawy rozgrywany na Agrykoli przyjechali(czytaj przylecieli) zawodnicy z Włoch i zostali dobrze ugoszczeni!!
Nie tylko zawodnicy przylecieli, ale także sędziowie z rodzinami!Nie na własny koszt :twisted:
Pati:P pisze:hehe...komplementow nigdy za wiele
pozdr.
No niech będzie, dziękuje :twisted:
PiotrB pisze:To może należy podać link do tej dyskusji do PZSW.
Jeśli były niedociągniecia to nalezy je wskazać, aby można było nad nimi pracować i uniknąć ich w przyszłości. Zawody inaczej wyglądaj gdy się jest zawodnikiem, organizatorem, działaczem czy kibicem.
Ja byłem w Lubinie kibicem i dla mnie to co zobaczyłem było budujące.
Podawanie linku nic nie da, ich nie interesuje nasze zdanie i nasze dyskusje, bo oni i tak wiedzą lepiej. Niedociągnięcia zawsze będą, ale uważam, że z czasem jest ich coraz mniej.
Zgadzam się, że oglądanie zawodów mogło być budujące, bo mieliśmy dużo zawodników i niezły poziom. Wszystko idzie w dobrym kierunku, ale odbywa się to praktycznie bez żadnej pomocy związku. A szkoda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mistrzostwa Polski, Grand Prix Polski oraz Puchar Polski - historia, wyniki, galerie.”