[quote="EskalopkaW takim razie koniecznie muszę wzmocnić grupę, chociaż zawodnik to ze mnie żaden, więc i wzmocnienie będzie słabe, ale proponuję w tym wypadku stawiać na ilość, a nie na jakość[/quote]
Na razie zbieramy mase
Pozdrawiam,
robal.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Zależy nam na integracji warszawskich (i nie tylko) wrotkarzy.robal pisze: Na razie zbieramy masePozniej bedziemy mase urabiac
![]()
Jak najbardziej!!!Inso pisze:Szampan sponsorowany przez prezesa?kajman pisze:
P.S.
Myślę, że na spotkaniu, na którym pojawi się ponad 100 osób, powinny
strzelić korki od szampanów i szampan dla wszystkich.
Tak to powinien być kolejny cel. Co o tym myślicie?
No wiesz, za kolkiem (i to niejednym) pod wplywem? A fe!kajman pisze:Myślę, że na spotkaniu, na którym pojawi się ponad 100 osób, powinny
strzelić korki od szampanów i szampan dla wszystkich.
Tak to powinien być kolejny cel. Co o tym myślicie?
Zobacz filmiki z ostatnich spotkań i oceńgrzesiek pisze:sorry może juz było takie pytanie...
(ja od jazdy na rolkach z wózkiem i frankiem w tymże wózku))
czy nie będzie zbyt freestylowo na tym spotkaniu jak na mnie i wózek...
chciałbym Was poznać i być na tym spotkaniu ale nie wiem czy moje umiejętności i jazda z przyczepą (wózkiem) mi na to pozwolą...
Jako prezes klubu ofermgrzesiek pisze:czy nie będzie zbyt freestylowo na tym spotkaniu jak na mnie i wózek...
chciałbym Was poznać i być na tym spotkaniu ale nie wiem czy moje umiejętności i jazda z przyczepą (wózkiem) mi na to pozwolą...
Wszystkie filmiki są kompresowane DIVX'em, jeśli masz zainstalowane kodeki to nie powinno byc problemu. Jedynie dzisiaj trafiła się nam wpadka i ostatni filmik nie zostal skompresowany i poszedł tak jak został zgrany z aparatu.grzesiek pisze:dzięki kajman ale jakoś nijak do tych filmików nie moge się dobrać.