Rowniez bylem zdziwiony takim podejsciem do klienta. Jak narazie w sprzet zaopatruje sie w Go Sport i jestem zadowolony.
Dzisiaj kupilem kask za 60 zł (Go Sporta), wyglada rownie solidnie jak ten za 200 RollerBlade itd. (plastik i styropian w srodku), czyli do pierwszego mocniejszego uderzenia w asfalt. Co ciekawe dostalem na niego rok gwarancji, wiec jak uda mi sie go zniszczyc ratujac glowe to zajze do nich po nowy
ps. rolki ktore kupilem teraz kosztuja jakies 139, wiec jak ktos szuka dobrej proporcji ceny do jakosci sie tym zainteresuje, ja narazie nie mam zarzutow.
Krotka specyfikacja tych rolek:
Firma: RTTX
model: 750
ploza: aluminium ABEC-7 max 4 x 80mm
kolka: 4 x 80mm 78A
Jeszcze na kostce jest napis "control balance", nie wiem jak sie to przeklada w jezdzie.
Itd itp.
Moze to nie RollerBlade ale jako pierwsze rolki daja rade.
Aha i mam jeden problem, czasem rozjezdzaja mi sie rolki no i gdy probuje je skontrolowac stopa okreca mi sie o prawie 90 stopni

Po kilku takich, zwiazalem noge jeszcze mocniej i bylo znacznie lepiej, nastepnym razem nie bedzie zupelnie litosci bo z tego co doswiadczylem noga musi byc idealnie sztywno inaczej nici z kontroli.
A taki obrot stopy to dosc przykra sprawa... mam nadzieje ze to nie mam za duzego buta :/
pozdro