Czy ktos się orientuje, czy trasa na 3 stawach jest bardzo zasyfiona po zimie?
Pozdr
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
i jak wygląda sytuacja ??yo_anna pisze:W niedzielę obadam sprawę...
Nooo a ja szukam partnera- jednak nie do końca spełniam Twe kryteriacarlmc pisze:Ja szukam Partnerki ... nie więcej niż 20lat, przynajmniej 170cm (wzrostu), nie więcej niż 55kg, mile widziane zdjęcia.
No niestety w niedzielę pogoda nie była jakaś super i do tego leczyłam się po piątku, więc sobie darowałamyynel pisze:i jak wygląda sytuacja ??yo_anna pisze:W niedzielę obadam sprawę...
Dzięki za info, jak dobrze pójdzie to dzisiaj sprawdzę co i jak...yo_anna pisze:carlmc pisze:No niestety w niedzielę pogoda nie była jakaś super i do tego leczyłam się po piątku, więc sobie darowałam
Pytanie - w którą stronę jest przedłużenie?Glonek pisze:co do wydłużenia rolko strady to chyba faktycznie położyli trochę świeżego asfaltu, ale nikt z tego nie korzysta bo jest tam piasek, nie ma żadnego oznakowania, generalnie na razie syf spowodowany między innymi robotami drogowymi w tamtym rejonie. Ale w okolicach maja/czerwca mam nadzieje trasa się wydłuży i co najfajniejsze może będzie miała odnogi bo remontują niektóre alejki przylegające do rolko strady i oby zasiali tam świeży płaski asfalt a nie jakąś kostkę. Amen
Poza tym warunki do jazdy są świetne. Dziś się tam wybieram poszaleć.
Pozdro