Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
jeżdzilismy intensywnie przeszło 2h, no i jestem trochę zmęczony . Było jak zwykle ( jak dla mnie ) ok.
Ja mentalnie przestwiłem sie już na łyżwy tak, ze dzisiaj jakoś sie na rolkach nie widzę ale ładna pogoda ma sie utrzymać dłużej, tak, że być moze wybiorę sie jutro bądz pojutrze.
I jestem już po rolkach. Fajnie było znowu pojeździć po tylu deszczowych dniach. Stawy niestety zastane i póki się rozgrzałem zdążyli niespodziewanie wyłączyć światło (21:45). Na szczęście na parkingu przy Realu lampy świeciły oświetlając na tyle nasz parking, że dało się jakoś jeździć. O 22:30 miałem już dosyć zostawiając Andżelikę na pastwę jej kubeczków
jeśli ktoś dysponuje autem to polecam dróżkę między Gartz a Swedt w Parku Dolnej Odry. Przejeżdżając rowerem widziałem kilka polskich aut i rolkarzy. Ktoś tez polecał to miejsce na innym forum. Zamierzam przetestować w weekend jak będzie pogoda. Za Szczecina to pewnie koło 30 km. http://mapy.google.pl/maps?f=q&source=s ... l&geocode=&
Ostatecznie plany musiały ulec zmianie: do Gorzowa wybieramy się w niedzielę rano
Chętnych zapraszamy do deklarowania się. Jeśli ekipa dopisze, to prawdobpodobnie będziemy jechać tak jak ostatnio w 2 samochodach.
Hallo
wczoraj byłem pod Casto, lecz nikogo nie było
pojeżdziłem troszeczkę i uciekłem do domku.
Jeśli jutro będzie pogoda to z miłą chęcią pojade na Arkonkę z rodzinką jeśli jest jeszcze otwwata. I tu pytanie do wtajemniczonych , czy jeszcze otwarta jest bramka w weekendy ?. A jeśli bedzie zamknięta to może pod Casto o 21.00 ?
ktoś będzie?
Pozdrawiam
Maciek