Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Szczecin-rolki
Kask,kask,kask!!!!!
W na maratonie Osiecznicy tak silnie uderzylem glowa w asfalt że kask Met Scudo pekł. Co byłoby gdybym nie miał kasku. Strach mysleć!
W na maratonie Osiecznicy tak silnie uderzylem glowa w asfalt że kask Met Scudo pekł. Co byłoby gdybym nie miał kasku. Strach mysleć!
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Wiesz. My akurat wczoraj trenowalismy jazde figurowa a tego się w kasku nie robi ze wzgledu na elegancję.
Praga zwykle jeżdzi w kasku ale tylko z tego względu aby mu pot nie zalewał oczu.
Praga zwykle jeżdzi w kasku ale tylko z tego względu aby mu pot nie zalewał oczu.
Pozdrowienia
- shiru
- Czterokółkowiec
heh taa..a potem go elegancko wyciska na widok czego niejaka Pani L. dostaje torsji, wykrzywienia twarzy i żołądka;) a dzisiaj w taki ciepły dzionek na casto zapraszam. Ja już z Pragą się umówiłem i o 20 zaczynamy. Miałem pracowity week i z radością się dzisiaj spocę....
Jako absolwent Politechniki (i pracownik Wydziału Mechanicznego), mam obowiązek reperować urządzenia mechaniczne w każdy możliwy sposób
. Kasku zwykle używam, niestety mam nawyk powolnego jeżdzenia w trakcie ściągnaia "zbroi". W momencie zderzenia z samochodem kolegi Rolfana, akurat ściągając ostatni ochraniacz z nadgarstka miałem głowę opuszczoną do dołu i spacerową prędkość, było ciemno (22:30) i stało się, kolejna blizna do kolekcji...
Jutro dostawa sprzętu z jedynego słusznego sklepu rolkarskiego. Prawdopodobnie będziemy o 20 pod Casto i pomiędzy 40 nowiuśkimi kubeczkami będziemy dojeżdżać nasze nowe bananki
O ile pogoda pozwoli oczywiście. Zapraszam.
Jutro dostawa sprzętu z jedynego słusznego sklepu rolkarskiego. Prawdopodobnie będziemy o 20 pod Casto i pomiędzy 40 nowiuśkimi kubeczkami będziemy dojeżdżać nasze nowe bananki
Pytanie być może wtórne. Czy ktoś jeździ na Prawobrzeżu? Gdzie i kiedy?
Tutaj można spotkać Marcina:wjm72 pisze:Pytanie być może wtórne. Czy ktoś jeździ na Prawobrzeżu? Gdzie i kiedy?
http://maps.google.com/maps/ms?client=o ... 19727&z=12
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
Praga pisze:Jako absolwent Politechniki (i pracownik Wydziału Mechanicznego).
wiec poza rolkami jeszcze coś nas łączy - pozdrawia absolwent WM PSzczecińskiej
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
Mnie mozna spotkac w zasadzie na prawie całym prawobrzeżu(dabie raczej nie bardzo:p) Jeżdze głównie wieczorami, najcześciej po bukowym i jestem chętny na jakąś ustawke;)
Edit: Mega dzieki dla Adama za zamówienie kółek! Są boskie, najlepsze jakie kiedykolwiek miałem! Zdecydowanie polecam je wszystkim, nawet kobietom w ciąży i matkom karmiącym piersią!
Edit: Mega dzieki dla Adama za zamówienie kółek! Są boskie, najlepsze jakie kiedykolwiek miałem! Zdecydowanie polecam je wszystkim, nawet kobietom w ciąży i matkom karmiącym piersią!
Jakie znowu hamulce?
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
Edit: Mega dzieki dla Adama za zamówienie kółek! Są boskie, najlepsze jakie kiedykolwiek miałem! Zdecydowanie polecam je wszystkim, nawet kobietom w ciąży i matkom karmiącym piersią![/quote]
a co to za fascynacja kobietami w ciąży i matkami karmiącymi piersią ? Marcin o czymś nie wiemy ?
a co to za fascynacja kobietami w ciąży i matkami karmiącymi piersią ? Marcin o czymś nie wiemy ?
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
A to macie porównania! Kobiety w ciąży? Czemu nie? Tylko potem zaczynaja się problemy.
Dlatego wolę kółka.
Dlatego wolę kółka.
Pozdrowienia
Z Damianem mamy już pełne banany na tych HYPERach i jeździ się cudnie. Zobaczymy ile wytrzymają i czy są warte tej niemałej kasy.kmc_ pisze:Edit: Mega dzieki dla Adama za zamówienie kółek! Są boskie, najlepsze jakie kiedykolwiek miałem! Zdecydowanie polecam je wszystkim, nawet kobietom w ciąży i matkom karmiącym piersią!
- shiru
- Czterokółkowiec
coby dopełnić formalności chwalenia kółek i ja się dopiszę. Rewelka. Nie wiem czy będą się szybko ścierać ale jakość jazdy i skrętność jest niesamowita. Gdyby to było allegro napisałbym: pozytyw;)
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Jaka jest twardość tych kółek i średnica, no i cena?
Pytam bo i ja zaczynam ulegać psychozie ich posiadania.
Pytam bo i ja zaczynam ulegać psychozie ich posiadania.
Pozdrowienia
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
80 mm i 76 mm nie wiem czy są inne, Twardość 84a, a cena (niestety) 109 zł. za 4 sztuki. Ale warto;) A tak pozatym to moze pojeździć ktoś ma ochote na ker-fur?
Jakie znowu hamulce?
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
kto jutro idzie na rolki i gdzie ? casto ?