Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Re: Szczecin-rolki
Myślę, że możnaby zaryzykować dzisiaj Castoramę. Proponuję spotkać się o 19:30. Przeprowadzić uroczysty apel, przeliczyć w lewo rolkarzy i podjąć decyzję o wyjściu w otwartą przestrzeń. Pogoda jest dzisiaj hmm, właśnie świeci słońce...
- shiru
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
ponownie pozwolę sobie zaprosić all chętnych "Pod dachy marketu". Okolice 19.30. Może ktoś w końcu się skusi bo zostało nas tylko dwóch.
- shiru
- Czterokółkowiec
bym był zapomniał...czy ktoś wie kiedy Bil wraca (Bartek i Lidia;)?
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
No właśnie wróciliśmy ! (było zajefajnie
)
Dziś już pewnie na rolki nie wyjdziemy, ale jutro wieczorkiem bardzo chętnie. Jakoś się spróbujemy z Wami umówić na telefon.
Dziś już pewnie na rolki nie wyjdziemy, ale jutro wieczorkiem bardzo chętnie. Jakoś się spróbujemy z Wami umówić na telefon.
To co Casto ? O... powiedzmy 19-20 ?
- shiru
- Czterokółkowiec
mi to pasi...myślę, że około 19.30 powinienem się pojawić. Chmur co prawda masa wisi nad moim domem ale wczoraj było tak samo i nic się z nich nie ulało. Miejmy nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie podobny. A tak w ogóle to witam serdecznie wczasowiczów;)
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Tak. Dzisiaj pogoda jest dobra ale ja idę łyknąć trochę kultury wokalnej przez duże "K"- mianowicie na Konkurs Tenorów do Zamku. 
Pozdrowienia
- shiru
- Czterokółkowiec
ano pogoda nam się udała. Cały dzionek zachmurzony a wieczór bezchmurny - no, prawie bezchmurny.
Też miałem iść dzisiaj na tenorów, ale niestety nie udało mi się załatwić wstępu. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, pojeździliśmy, poćwiczyliśmy i jesteśmy o jedną jazdę lepsi i zdrowsi...
Też miałem iść dzisiaj na tenorów, ale niestety nie udało mi się załatwić wstępu. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, pojeździliśmy, poćwiczyliśmy i jesteśmy o jedną jazdę lepsi i zdrowsi...
- shiru
- Czterokółkowiec
dzisiaj ktoś będzie pod casto? Jeżeli ktoś się odezwie w przeciągu 20-30 minut to z chęcią wpadnę - później to raczej do siebie na markecik podejdę z tego względu, że w niedziele kiepski bardzo mam dojazd i po 19 to już kiszka z czasem i dojazdem.
Pogoda nie zmienia się od kilku dni. Niebo zachmurzone i jak zwykle nic z tego nie będzie. Mówię o deszczu.
Nie widzę zatem przeszkód aby sobie wspólnie pojeździć pod Castoramą.
Drugim powodem poza pogodą jest fakt nadejścia jutrzejszej wypłaty i sprawa zakupów, które miały być zbiorowe.
Czy są szanse, że oprócz mnie ktoś dzisiaj pojeździ wężykiem? Nie wiem czy brać słuchawki
Acha ja będe dzisiaj w okolicach 20.
Nie widzę zatem przeszkód aby sobie wspólnie pojeździć pod Castoramą.
Drugim powodem poza pogodą jest fakt nadejścia jutrzejszej wypłaty i sprawa zakupów, które miały być zbiorowe.
Czy są szanse, że oprócz mnie ktoś dzisiaj pojeździ wężykiem? Nie wiem czy brać słuchawki
Acha ja będe dzisiaj w okolicach 20.
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Jak ja będę to nie wcześniej jak o 21.30. To jest moja pora, wczoraj byłem potrenowalem na kubkach i poswirowalem ze słuchawkami. Nie znosze ruchu samochodow a poza tym w/w porze dopiero mam czas na rekreację 
Pozdrowienia
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
My też planujemy się pojawić koło 20tej. 
Do zobaczenia!
Do zobaczenia!
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
Dziś będziemy u Marcina, zaczynamy około 18 -19 jeżeli pogoda na to pozwoli. Kto chętny ?
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
No więc wczoraj jeżdzilśmy pózno przy Casto, to znaczy Praga i Ja.
Na koniec Praga walna głowa w kant mojej otwartej klapy bagaznika i odniósł straty na ciele. Rozciął sobie skroń i był w lekkim szoku czego objawem był fakt iż nie martwił sie o swój stan jeno ostan mojego samochodu.
To uderzenia spowodowało iz klapa teraz zaczęla sie elegancko domykać, nie muszę już używac siły
Na koniec Praga walna głowa w kant mojej otwartej klapy bagaznika i odniósł straty na ciele. Rozciął sobie skroń i był w lekkim szoku czego objawem był fakt iż nie martwił sie o swój stan jeno ostan mojego samochodu.
To uderzenia spowodowało iz klapa teraz zaczęla sie elegancko domykać, nie muszę już używac siły
Pozdrowienia