Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Szczecin-rolki
heh chyba ja muszę Tobie wyjaśnić o co chodzi
bo ostatnio ten chłopak ok eweliny (przepraszam nie pamiętam imienia
otwierając drzwi od jej samochodu lekko uderzył w auto Adama i potem śmialiśmy się że to on mu tymi drzwiami tak reflektor załatwił
ehh a twoje nowe rolki się marnują przez taką kiepska pogodę co ?? 
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
przy kiepskiej pogodzie mozemy jeszcze raz spróbować wpakować sie na parkingi do supermarketów. Przeciez nie bedziemy jeździc tylko dlatego że popadało. Ktoś chętny?
Jakie znowu hamulce?
- shiru
- Czterokółkowiec
ja bym był chętny...chociaż wydaje mi się, że tam będzie mniejszy problem jakbyśmy jeździli po zamknięciu większości sklepów czyli tak od 21 ale nie zawadzi spróbować. Generalnie trza znaleźć jakąś miejscówę do jazdy pod dachem bo mierzi mnie ta pogoda.
A co do nowych rolek to tak, marnują mi się przy tej pogodzie leżąc pod ścianą;) Chociaż już wczoraj miały pierwszy chrzest - wyrżnąłem takiego szlifa, że hej (ostatni raz się tak wyrżnąłem chyba w podstawówce jak po drzewach i bunkrach latałem). Ale było minęło - jak co to ja jestem chętny na próbę jazdy "Pod Dachami Marketu". Ewentualnie spróbujemy podkupić flaszeczką ochroniarza;)
A co do nowych rolek to tak, marnują mi się przy tej pogodzie leżąc pod ścianą;) Chociaż już wczoraj miały pierwszy chrzest - wyrżnąłem takiego szlifa, że hej (ostatni raz się tak wyrżnąłem chyba w podstawówce jak po drzewach i bunkrach latałem). Ale było minęło - jak co to ja jestem chętny na próbę jazdy "Pod Dachami Marketu". Ewentualnie spróbujemy podkupić flaszeczką ochroniarza;)
- kmc_
- Czterokółkowiec
W takim razie jak stoisz z czasem jutro i w piatek? ja jutro od 19 powiedzmy a w piatek mam wolny cały dzień. Któryś z terminów odpowiada?;) Jakie rolki kupiłeś tak btw?
Jakie znowu hamulce?
- shiru
- Czterokółkowiec
Jeżeli chodzi o rolki to dołączyłem do szacownego grona twisterowców. Jeżeli chodzi o dzisiejszą godzinę to 19 jest ok (na temat dnia jutrzejszego będę coś wiedział dopiero wieczorkiem jak się kilka rzeczy wyjaśni). Jakby padało to jestem za kerfurem (w razie problemów można spróbować do Galaxy uderzyć), ale jak pogoda się utrzyma to myślę, że lepiej by było na świeżym powietrzu - bo pewnie wszyscy dziś będą. Nadaj znaka czy taki układ ci gra...czy casto to jednak za duże wyzwanie czasowe i odległościowe dla Cię.
Czy ktoś wie kiedy przestanie lać wieczorami ??? Depresji mozna się nabawić w taką pogodę...:/ Jeśli dzisiaj nie będzie padać to ja chętna 
Wczoraj byliśmy drugim poziomie Carrefoura (C.H. Turzyn). Padało i owszem ale nad nami był dach i mieliśmy to w głębokim...
Miejscówka całkiem fajna, nawierzchnia gładka ale pofałdowana - mimo to nie sprawia większych kłopotów (jedyne uczucie falowania podczas jazdy). Jeździliśmy w takiej spokojnej zatoczce. Spokojnie mieszczą się tam dwa tory kubków i jest jeszcze miejsce. Trochę przytłacza beton.
Chętnie dzisiaj wybiorę się tam ponownie. Zwłaszcza, że mieszkam nieopodal.
Może dzisiaj dodam miejscówkę do Rolkowej Mapy Sz-na i podlinkuję na forum.
Miejscówka całkiem fajna, nawierzchnia gładka ale pofałdowana - mimo to nie sprawia większych kłopotów (jedyne uczucie falowania podczas jazdy). Jeździliśmy w takiej spokojnej zatoczce. Spokojnie mieszczą się tam dwa tory kubków i jest jeszcze miejsce. Trochę przytłacza beton.
Chętnie dzisiaj wybiorę się tam ponownie. Zwłaszcza, że mieszkam nieopodal.
Może dzisiaj dodam miejscówkę do Rolkowej Mapy Sz-na i podlinkuję na forum.
- kmc_
- Czterokółkowiec
Mi plany wspianczkowe sie wysypały więc jak bedziecie jeździć tam gdzie wczoraj to sie jak najbardziej pisze;)
Jakie znowu hamulce?
Dzisiaj prawie na pewno będę po 19 najprawdopodobniej zabiorę małżonkę gdyż dziecka się dzisiaj pozbyliśmy na kilka dni.
Poniżej zamieszczam link do miejscówki:
C.H. Turzyn

[niedziela 7.06.2009]Nie lubię robić podwójnych postów: chyba nic nie wyjdzie z niedzielnego wyjazdu do Marcina. Proponuję ponownie spotkać się na Kerfie w okolicach 19 (ja w każdym razie wybieram się)
Poniżej zamieszczam link do miejscówki:
C.H. Turzyn
[niedziela 7.06.2009]Nie lubię robić podwójnych postów: chyba nic nie wyjdzie z niedzielnego wyjazdu do Marcina. Proponuję ponownie spotkać się na Kerfie w okolicach 19 (ja w każdym razie wybieram się)
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
Kto dziś wybiera się na Carrfour?
Ja będę na pewno. Kwestia ustalenie godziny.
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
ok ja będę po 19
do zobaczenia
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
Kto jutro chętny na rolki?
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
My niestety będziemy mieli przerwę w rolkach. Wyjeżdzamy na cały długi weekend, a w sumie nawet na trochę dłużej...