Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- Kaitou
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Szczecin-rolki
Co do pomysłu z ustawieniem się na majówkę i zgraniem jakiejś rozsądnej ekipy to jestem jak najbardziej na TAK. Z tego co wiem w Szczecinie nie mamy dobrej a może nawet żadnej takiej grupy to dlaczego by nie zostać pierwszymi.
Pięć lat temu śmigałem na rolkach, teraz wróciłem z dojrzalszym umysłem i większymi ambicjami. Całkiem niedawno dowiedziałem się o slalomie a jak zobaczyłem filmiki to mnie ostro wciągnęło. Jeśli mówicie, że nasi slalomowcy są początkujący to może będę mógł wam w czymś pomóc bo z łatwością przyswajam podstawowe tricki.
Jeśli więc jakieś pomysły, ustawki na majówkę to chętnie wpadnę. Dajcie tylko znać.
Pięć lat temu śmigałem na rolkach, teraz wróciłem z dojrzalszym umysłem i większymi ambicjami. Całkiem niedawno dowiedziałem się o slalomie a jak zobaczyłem filmiki to mnie ostro wciągnęło. Jeśli mówicie, że nasi slalomowcy są początkujący to może będę mógł wam w czymś pomóc bo z łatwością przyswajam podstawowe tricki.
Jeśli więc jakieś pomysły, ustawki na majówkę to chętnie wpadnę. Dajcie tylko znać.
Podążaj za ciosem
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
W zeszłym roku wydawało mi się, że w Szczecinie nie ma prawie w ogóle rolkarzy...
... w tym roku ku mojemu zaskoczeniu widzę , że jest nas coraz więcej.
Ostatnim razem, zdaje się w piątek, na samej Arkonce było ok. 10 osób na rolkach w różnym wieku, no i do tego minęłam też kolejnych kilka osób na tej nowej ścieżce rowerowej wokół Arkonki.
Pomysł spotkania i poznania się jest bardzo fajny.
Ja też w zeszłym roku próbowałam najprostsze triki na kubkach, ale wiele się w pojedynkę nie nauczyłam. W grupie pewnie będzie raźniej
... w tym roku ku mojemu zaskoczeniu widzę , że jest nas coraz więcej.
Ostatnim razem, zdaje się w piątek, na samej Arkonce było ok. 10 osób na rolkach w różnym wieku, no i do tego minęłam też kolejnych kilka osób na tej nowej ścieżce rowerowej wokół Arkonki.
Pomysł spotkania i poznania się jest bardzo fajny.
Ja też w zeszłym roku próbowałam najprostsze triki na kubkach, ale wiele się w pojedynkę nie nauczyłam. W grupie pewnie będzie raźniej
IMO nie trzeba się specjalnie umawiać. Załóżmy, że w piątek i sobotę jeździmy w godzinach 18-20 (z pewną tolerancją). Spotykamy się przy kubkach - przedstawiamy
...i tutaj największa prośba do Karoliny i Łukasza żeby przyszli wcześniej i rozstawili kubki
na nich spocznie ciężar powodzenia spotkania 
Co na to Karolina z Łukaszem?
Co na to Karolina z Łukaszem?
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Dobry pomysł! Postaram sie też być tylko czy bardziej w piątek czy bardziej w sobotę?
Czy Karolina to ta Karolina którą spotykam na łyżwach?
Czy Karolina to ta Karolina którą spotykam na łyżwach?
Pozdrowienia
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
Witamy
My stawić możemy się dopiero w sobotę powiedzmy ok 18 i powiedzmy że będziemy tak do 20 ( o ile wcześniej nas straż miejska nie przegoni
jeśli Wam pasuje nie ma sprawy i do zobaczenia na Arkonce
pozdrawiamy
My stawić możemy się dopiero w sobotę powiedzmy ok 18 i powiedzmy że będziemy tak do 20 ( o ile wcześniej nas straż miejska nie przegoni
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Ok!
Sobota 18-ta , pasuje bo piątek niebardzo ponieważ ma wiać a ja się chcę poslizgac na desce W. S. a dzisiaj planuje po 21-szej maly trening przy Castoramie na Ku Słońcu.
Sobota 18-ta , pasuje bo piątek niebardzo ponieważ ma wiać a ja się chcę poslizgac na desce W. S. a dzisiaj planuje po 21-szej maly trening przy Castoramie na Ku Słońcu.
Pozdrowienia
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Miło było!
Pierwszy raz spróbowałem jazdy na kubkach i teraz nie daje mi to spokoju.
Wreszcie można się od kogoś coś nauczyć.Dzięki i pozdrawiam.
Pierwszy raz spróbowałem jazdy na kubkach i teraz nie daje mi to spokoju.
Wreszcie można się od kogoś coś nauczyć.Dzięki i pozdrawiam.
Pozdrowienia
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
Nam również bardzo się spodobała wspólna jazda na kubkach. Tylko zakwasy i mięśnie dały dziś już znać o sobie... 
Zabierzemy dziś ze sobą aparat z kamerką, trzeba zrobić jakieś filmy jako dokument na początek sezonu.
Te wczorajsze z komórki są raczej do niczego, rozdzielczość tak słaba, że ledwo da się rozpoznać, kto jest na filmie.
Do zobaczenia!
Zabierzemy dziś ze sobą aparat z kamerką, trzeba zrobić jakieś filmy jako dokument na początek sezonu.
Te wczorajsze z komórki są raczej do niczego, rozdzielczość tak słaba, że ledwo da się rozpoznać, kto jest na filmie.
Do zobaczenia!
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
No to dzisiejszy wypad też się bardzo udał. Mamy spory i ciekawey materiał filmowy i zdjęciowy 
Postaramy się wrzucić to wszyskto na jakiś serwer, damy znać gdzie i jak wszystko będzie dostępne.
A jak się nie uda, to zawsze możemy zgrać na CD i przynieść na następny wspólny "trening".
A na początek chociaż zdjecie grupowe

Postaramy się wrzucić to wszyskto na jakiś serwer, damy znać gdzie i jak wszystko będzie dostępne.
A jak się nie uda, to zawsze możemy zgrać na CD i przynieść na następny wspólny "trening".
A na początek chociaż zdjecie grupowe