Czyli było bardzo miło.
Półmaraton w Poznaniu - 14.10.2007 - jedziemy, bo warto :)
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
-
matiz123
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
A ja już wróciłem do domu.
Jechało się całkiem sympatycznie, pogoda dopisała i w ogóle było świetnie.
Jeśli chodzi o czas, to wydaje mi się, że miałem kilka minut poniżej godziny, więc jestem bardzo zadowolony. A udało mi się osiągnąć taki rezultat dzięki temu, że przez prawie cały czas jechałem w jakiejś grupie - tak jest zdecydowanie łatwiej. 
Czyli było bardzo miło.
I mam nadzieję, że za rok będziemy mogli przejechać pełny maraton. W końcu muszę kiedyś te 2 godziny złamać i myślę, że wtedy na 100% mi się uda. 
Czyli było bardzo miło.
Mój numer gg: 3317404
- zooosia
Zgadzam się - jechało się super! Naprawdę - fenomenalnie! A pooogoda - opatrzność wybitnie za nami stoi!
Chociaż kilka uwag można by zawsze mieć - np. informacje o ostrych zakrętach ... Wózek akumulatorowy (obsługa terenów Malty) z dwom panami na pokładzie toczący się leniwie pod prąd po wew. stronie zakrętu przy "źródełku"... Tudzież eksploracja wyników na 2 kartkach A4 koło sceny (mój 00:55:48 )
To kiedy następny pół/maraton - za tydzień?

Chociaż kilka uwag można by zawsze mieć - np. informacje o ostrych zakrętach ... Wózek akumulatorowy (obsługa terenów Malty) z dwom panami na pokładzie toczący się leniwie pod prąd po wew. stronie zakrętu przy "źródełku"... Tudzież eksploracja wyników na 2 kartkach A4 koło sceny (mój 00:55:48 )
To kiedy następny pół/maraton - za tydzień?
spółka: piła do kosza i kółka!
-
kmieto7
...zdaje sie że z wami jechał przez jakiś czas mój syn ale chyba przed wami przyjechałbayya pisze:Już w domku. Jechało się bardzo sympatycznie, dziękuję całej ekipie, z którą pokonałam dystans, a w szczególności Marcie, która poczekała na mnie jako jedyna po mojej przewrotce.Do zobaczenia za rok na pełnym maratonie
- bayya
- Szybszy niż Chuck Norris na 4x110mm
- Moje rolki: Simmons Racing Tarrega 4x100
- Jeżdżę od: 01 kwie 2007
- Kontakt:
Jechał przez jakiś czas na samej końcówce, ale o ile dobrze mi się wydaje to dojechałam na metę przed nim. Byłam 59. 47:23 i 9 wśród kobietkmieto7 pisze:...zdaje sie że z wami jechał przez jakiś czas mój syn ale chyba przed wami przyjechałbayya pisze:Już w domku. Jechało się bardzo sympatycznie, dziękuję całej ekipie, z którą pokonałam dystans, a w szczególności Marcie, która poczekała na mnie jako jedyna po mojej przewrotce.Do zobaczenia za rok na pełnym maratonie
![]()
-
kmieto7
...o tak on miał 47,30 coś chybabayya pisze:Jechał przez jakiś czas na samej końcówce, ale o ile dobrze mi się wydaje to dojechałam na metę przed nim. Byłam 59. 47:23 i 9 wśród kobietkmieto7 pisze:...zdaje sie że z wami jechał przez jakiś czas mój syn ale chyba przed wami przyjechałbayya pisze:Już w domku. Jechało się bardzo sympatycznie, dziękuję całej ekipie, z którą pokonałam dystans, a w szczególności Marcie, która poczekała na mnie jako jedyna po mojej przewrotce.Do zobaczenia za rok na pełnym maratonie
![]()
-
kmieto7
kilka zdjęć można już obejrzeć na http://picasaweb.google.pl/kmieto7/PMaratonPozna2007
- bayya
- Kontakt:
Dzięki za fotki, niestety nie jestem na żadnejkmieto7 pisze:kilka zdjęć można już obejrzeć na http://picasaweb.google.pl/kmieto7/PMaratonPozna2007
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Marek w stroju Rollerblade??kmieto7 pisze:kilka zdjęć można już obejrzeć na http://picasaweb.google.pl/kmieto7/PMaratonPozna2007
Pozdrawiam Piotrek
- bayya
- Kontakt:
Wszyscy byli w szokuPeterCave pisze:Marek w stroju Rollerblade??kmieto7 pisze:kilka zdjęć można już obejrzeć na http://picasaweb.google.pl/kmieto7/PMaratonPozna2007
To był mój drugi półmaraton, ale pierwszy taki duży, poprzednim
startowało nieco powyżej 20 osób. Jestem bardzo mile zaskoczony
atmosferą na trasie. Więszkość osób, które choć przez chwilę się za mną
wiozły, rewanżowały się. Bardzo słabo szło mi podjeżdżanie pod górki,
nie umiem tego jeszcze. Niestety na trasie było sporo podjazdów i
przyjechałem w 54 minucie, ale jestem bardzo zadowolony. Inni rolkarze
byli dla mnie mili, kilka razy zachęcano mnie do przewiezienia się.
Dziękuję wszystkim, którzy mi pomagali
podpisano nr 71 
Jedyna rzecz, jaka mnie niemile zaskoczyła to tłumy na mecie
Przy
moim czasie nikt już nie "finiszował", ja pozwoliłem sobie "szybko"
wjechać na metę, a tam zonk
Bałem się zahamować na kostce,
tłum się nie rozstąpił, skręciłem na trawę, a tam barierka ... bum
startowało nieco powyżej 20 osób. Jestem bardzo mile zaskoczony
atmosferą na trasie. Więszkość osób, które choć przez chwilę się za mną
wiozły, rewanżowały się. Bardzo słabo szło mi podjeżdżanie pod górki,
nie umiem tego jeszcze. Niestety na trasie było sporo podjazdów i
przyjechałem w 54 minucie, ale jestem bardzo zadowolony. Inni rolkarze
byli dla mnie mili, kilka razy zachęcano mnie do przewiezienia się.
Dziękuję wszystkim, którzy mi pomagali
Jedyna rzecz, jaka mnie niemile zaskoczyła to tłumy na mecie
moim czasie nikt już nie "finiszował", ja pozwoliłem sobie "szybko"
wjechać na metę, a tam zonk
tłum się nie rozstąpił, skręciłem na trawę, a tam barierka ... bum
- PiotrekSkater
- Czterokółkowiec bez hamulców
Oj nerwowo było. Padło nazwisko, nie było gościa, nagroda przepadała,PiotrekSkater pisze:AAAAAA właśnie mi sie przypomniało, jak z tym losowaniem rolek wyszło, bo musieliśmy jechać do domu i nie wiemy czy przypadkiem nie mamy sie spodziewać kuriera z przesyłką......
facet się znalazł, dostał czapeczkę pocieszenia i cisnął ją w stronę Zica.
Tłum zrobił uuuuuuuuu, ale jakoś się wyjaśniło i nerwowy człowiek dostał
pudełko