eVe pisze: Ja do zaawansowanych tez nie należęBędę wiedzieć jutro czy i dokładnie gdzie w tej Łodzi będę. Jeśli będę to od piątkowej nocy do wieczora w niedziele i sobote od chyba 11 do 19 będę raczej miała czas wolny
ok to czekam na wiesci
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
eVe pisze: Ja do zaawansowanych tez nie należęBędę wiedzieć jutro czy i dokładnie gdzie w tej Łodzi będę. Jeśli będę to od piątkowej nocy do wieczora w niedziele i sobote od chyba 11 do 19 będę raczej miała czas wolny
oregano pisze:Ja jeżdżę na ulicy Lawinowej (Widzew-Stoki). Przepiękny asfalt, znikomy ruch samochodowy, uliczka jest pofalowana więc mozna ćwiczyć jazdę i pod górę i z górki:)
A jakby było jakies rolkowe spotkanie pod M1 to chętnie się przyłączę o ile dziecko mi pozwoli:)
hej witajhan pisze:Witajcieja nowa , wrotki stare... dawno nie uzywane... chcialbym je ciut odkurzyc, pytanie za 100 punktow... gdzie na balutach mozna pojezdzic?(chodniki w okolicy zdecydowanie ODPADAJA !!!)
no wlasnie, ja tez nie lubie tak bez celu jezdzic...ale czasami muszehan pisze:heh, z parkingow to ja mi raczej ten pod manufaktura zostaje, mieszkam na limanowskiego i niestety poza wrotkami innych kolek nie posiadamale tak samemu , bez celu - to glupio po parkingu jezdzic