[Wrocław] Wieczorne jazdy na torze
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- fracek
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Hej
Dzisiaj odpuściłem więc mnie ominęła ta (nie)przyjemność, w końcu pan pilnujący mógł powiedzieć coś wczoraj (ale może sam nie wiedział).
A tu coś do poczytania:
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4338666.html
Ja wiem że to miejsce nie koniecznie dla ścigaczy, ale w końcu też dla rolkarzy, no i sprawa jakoś świadczy o stosunku do sportu w naszym kraju/mieście
Dzisiaj odpuściłem więc mnie ominęła ta (nie)przyjemność, w końcu pan pilnujący mógł powiedzieć coś wczoraj (ale może sam nie wiedział).
A tu coś do poczytania:
Ja wiem że to miejsce nie koniecznie dla ścigaczy, ale w końcu też dla rolkarzy, no i sprawa jakoś świadczy o stosunku do sportu w naszym kraju/mieście
Salomon FSK Thunder Hi-Lo 255
No jak można poważnie traktować kogoś na rolkach, do tego na rampie.fracek pisze:sprawa jakoś świadczy o stosunku do sportu w naszym kraju/mieście
To tylko ciekawostka, taki folklor, pokazać się w mediach przy otwarciu
i wystarczy. Nie uprawiajcie sportu, żryjcie świństwa i zdychajcie przed
uzyskaniem prawa do emerytury
- cyber_human
- Czterokółkowiec bez hamulców
jazda pod Lidlem ma swoje zalety... mozna wskoczyc i od razu zakupy zrobic... nadto czuje pewien rodzaj porozumienia z koszykiem, w koncu tez ma kolka, prawie podobne...
a i nawierzchnia calkiem calkiem... co wiecej, dla freestyle'u nawet sa ruchome przeszkody... i jest oswietlenie w pakiecie, czego na torze rakietowym brakuje...
reasumujac bylo milo... pozdrawiam poznane osoby w liczbie troje (slownie: 3)
a jutro... jutro jak Wetter bedzie schon, znaczy nicht regen, to byc moze zajade na rakietowa... kto wie, jaka flage bedzie mial obiek Brama
a i nawierzchnia calkiem calkiem... co wiecej, dla freestyle'u nawet sa ruchome przeszkody... i jest oswietlenie w pakiecie, czego na torze rakietowym brakuje...
reasumujac bylo milo... pozdrawiam poznane osoby w liczbie troje (slownie: 3)
a jutro... jutro jak Wetter bedzie schon, znaczy nicht regen, to byc moze zajade na rakietowa... kto wie, jaka flage bedzie mial obiek Brama
- cyber_human
- Czterokółkowiec bez hamulców
fatalnie. nie dosc, ze miejsca do jezdzenia we Wroclawiu jak na lekarstwo, to jeszcze to... wiecie, troche bywam w roznych miastach i miejscowosciach w zachodniej Polsce i nie jest dobrze, a rzeklbym, jest zle... zdaje sie, ze mamy w Poznaniu najlepszy obiekt, choc i tam asfalt nie jest miejscami najlepszy... ale chociaz jest gdzie jezdzic... i dla scigaczy i dla innych... i rampa jest... choc w zupelnie innym miejscu miasta...fracek pisze:Hej
[..] sprawa jakoś świadczy o stosunku do sportu w naszym kraju/mieście
jak widac sport i zdrowy tryb zycia nie jest w modzie, malo tego, jest niepopularny... ale, Panowie Prezesi, jak widac, gdy na nich spojrzec, robia co moga, by sie jak najmniej ruszac, takze glowa i umyslem... ale kto im dal prawo nam odbierac mozliwosci...??
ech, zdaje sie, ze wypowiedz moja jest off-topic...
- ertee
- Kontakt:
no cóż... ja zostałem pod Andersem troche dłużej, strzeliłem rundke dookoła wzgórza po krzywych chodnikach i znalazłem po drugiej stronie sporą 8 szkoda tylko że ułożoną z kostki a nie asfaltową więc jadąc po niej czułem się jakbym dostał drgawek pospolitych, za to jak tylko wjechałem na kawałek lepszego asfaltu poczułem się jak po wypiciu wiadra Red Bull'a ihaaa

podobno niektórzy na rolkach wchodzą bokiem w zakręty (?) <lol>