W Ciechowicach będzie półmaraton, ale jeszcze wcześniej coś się znajdzieeVe pisze:Maraton w połowie wrześniaJacek.B pisze: P.S. To kiedy maraton60km pod Opolem
W Ciechowicach - o ile dobrze nazwę pamiętam.
[Wrocław] Wieczorne jazdy na torze
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- eVe
- Ścigant 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
W sumie można by było coś na to zaradzić...PeterCave pisze:Kurcze, tyle się dzieje na Wrocławskim torze, a ja siedzę w Dalachowie...
Ostatnio zmieniony sob maja 17, 2008 12:09 przez eVe, łącznie zmieniany 1 raz.
- cyber_human
- Czterokółkowiec bez hamulców
ja bede zdaje sie we Wroclawiu po niedzieli dzisiejszej... pewnie we wtorek i/lub srode... z kumpela mamy skoczyc na rolki, ostatnio bylismy wlasnie na torze rakietowym 
chetnie sie podlaczymy, a i miedzywojewodzkie znajomosci sie nawiaze...
mozemy tez pojezdzic gdzie indziej... ja moge jezdzic wszedzie, gdzie jest w miare gladko...
chetnie sie podlaczymy, a i miedzywojewodzkie znajomosci sie nawiaze...
mozemy tez pojezdzic gdzie indziej... ja moge jezdzic wszedzie, gdzie jest w miare gladko...
- cyber_human
- Czterokółkowiec bez hamulców
- eVe
- Ścigant 4x100mm
Jacek.B pisze:rozwiń myśleVe pisze:dzięki temu miałam spokój
Eeeee... miało być:
No nie dałam, ale dzięki temu miałeś spokój i nikt (czyt. ja) Cie nie rozpraszał
Mój błąd
Ostatnio zmieniony ndz lipca 22, 2007 11:52 przez eVe, łącznie zmieniany 1 raz.