Teraz? Przeciez tam jest upał i do tego autami jeżdżą...Jacek.B pisze:Właśnie się dowiedziałem, że niektórzy, zniechęceni wieczornym tłokiem,
jeżdżą właśnie teraz
[Wrocław] Wieczorne jazdy na torze
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Jeszcze nie jeżdżą, ok 9.00 dostałem sms'a z opisem sytuacji - na torze pustoeVe pisze:Teraz? Przeciez tam jest upał i do tego autami jeżdżą...Jacek.B pisze:Właśnie się dowiedziałem, że niektórzy, zniechęceni wieczornym tłokiem,
jeżdżą właśnie teraz![]()
Hm...
P.S. Coś mi sie przypomniało. Odstawiliśmy pachołki na miejsca ? Prosili
nas kiedyś, żeby nie ruszać z miejsc tych od gokartów.
Też to przerabiałem niedawno. Najlepsze lekarstwo to iść na tor.eVe pisze:Tomek po wczorajszych upadkach trochę "marudzi"![]()
Stłuczone miejsca najbardziej czuć przed wyjściem z domu
eVe pisze:Obiecał mi że jutro pojedziemy.
Ma padać
eVe pisze:Jak komary? Pogryzieni?
Pewnie, bo liczyliśmy na Wasz środek odstraszający
- eVe
- Ścigant 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Mareczku witaj w klubie!!ertee pisze:no cóż.... zamówiłem nowy sprzęt więc będzie co testować zwłaszcza że ciężko się doszukać jakiś opinii od użytkowników tej markia dopóki nie przyjdą to sprawdze czy moje stare przedwojenne Speed'y jeszcze się do czegoś nadają