Jacek.B pisze: No ale skoro było jak
piszesz, to chyba rekord toru
[Wrocław] Wieczorne jazdy na torze
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- eVe
- Ścigant 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Jacek my dzis bedziemy chyba ciut pozniej tez... moze po 20, moze przed 21. Troche spraw na miescie przed torem musze zalatwic i kask jechac kupic.
Ja chyba mam gdzies cos na komary - musze poszukać. Ewentualnie mam taki odkomarzacz na prąd, co to się wkłada do kontaktu i wybija wszystko co lata
Tylko trzeba baterie załatwić i jakiś kontakt
:D:D Albo dynamo - teraz przy Twojej prędkości jazdy to z takiego dynama to by na kilka takich odkomarzaczy prądu starczyło
:D:D

- eVe
- Ścigant 4x100mm
Chciałabym wszem i wobec podziękować Jackowi B.
za użyczenie swoich "starych" rolek i ochraniaczy.
Bylismy dziś całkiem niedługo na torze, ale za to bardzo przyjemnie było - wyciągnęłam Marka (kolegę z pracy) na tor - wstępnie miał on pojeździć chwilę na rolkach Tomkowych, ale dzięki dobremu sercu naszego kolegi Jacka B. Marek mógł całe dwie godziny jeździć na rolkach Jacka.
Hm... jak się ktoś wybiera jutro, po jutrze czy kiedykolwiek - BIERZCIE COŚ NA KOMARY!! My dziś wszyscy się drapać będziemy.
Bylismy dziś całkiem niedługo na torze, ale za to bardzo przyjemnie było - wyciągnęłam Marka (kolegę z pracy) na tor - wstępnie miał on pojeździć chwilę na rolkach Tomkowych, ale dzięki dobremu sercu naszego kolegi Jacka B. Marek mógł całe dwie godziny jeździć na rolkach Jacka.
Hm... jak się ktoś wybiera jutro, po jutrze czy kiedykolwiek - BIERZCIE COŚ NA KOMARY!! My dziś wszyscy się drapać będziemy.
Przecież na boso dzisiaj nie jeździłemeVe pisze:A to Ty masz jakieś nowe rolki?
![]()
![]()
Ja w kwestii formalnej. Ochraniacze były AsieVe pisze:Jackowi B.za użyczenie swoich "starych" rolek i ochraniaczy.
Koniecznie, bez starannego zabezpieczenia się nie warto się tam wybierać po 20.00eVe pisze: Hm... jak się ktoś wybiera jutro, po jutrze czy kiedykolwiek - BIERZCIE COŚ NA KOMARY!! My dziś wszyscy się drapać będziemy.
P.S. Zagadka dla tubylców: kto mnie dzisiaj kilkukrotnie wyprzedził na łuku
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
:)
a ja wiem, kto to na pewno nie byl:D
na pewno nie bylam to ja:D
pzdr:)
asia
na pewno nie bylam to ja:D
pzdr:)
asia