Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- Kocurek
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 09 maja 2010
Re: Szczecin-rolki
No pięknie!!! było nas wczoraj sporo. Poznaliśmy kolejne osoby
i tak powinno być. Zauważyłem że na ścieżce było sporo rolkarzy, przyglądali się z daleka jak sobie radzimy z kubkami
Mają trochę mało odwagi aby podejść do nas. Jedynie jeden chłopak siadł na murek i przyglądał się nam. Następnym razem będę wołał ' kochani dołączcie do nas! ' A najlepiej to wywiesić transparent
a Ola będzie naszym łatwo rozpoznawalnym znakiem i będzie dopingowała nasz Team!

- Joanna5522
- Moje rolki: Twister 231 :)
- Jeżdżę od: 01 lip 2010
Moa - tęsknimy, choć tylko raz się widzieliśmy...
Wtorek, jeśli Wam pasuje - przybywajcie.
Jak zwykle 19.00 o ile pogoda nam dopisze
- mxc
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 01 paź 2009
HiiiiKocurek pisze:No pięknie!!! było nas wczoraj sporo. Poznaliśmy kolejne osoby![]()
![]()
i tak powinno być. Zauważyłem że na ścieżce było sporo rolkarzy, przyglądali się z daleka jak sobie radzimy z kubkami
Mają trochę mało odwagi aby podejść do nas. Jedynie jeden chłopak siadł na murek i przyglądał się nam. Następnym razem będę wołał ' kochani dołączcie do nas! ' A najlepiej to wywiesić transparent
a Ola będzie naszym łatwo rozpoznawalnym znakiem i będzie dopingowała nasz Team!
![]()
Jutro nas nie będzie, ale i my witamy nową rolkarkę - Anulę
Maćko i Ola
jest noc i paaada ale zakładam, że przestanie.... rolki o 19ej we wtorek GDZIE?Joanna5522 pisze:Moa - tęsknimy, choć tylko raz się widzieliśmy...![]()
- Joanna5522
ARKONKA przed wejściem na kąpieliskohomar pisze: jest noc i paaada ale zakładam, że przestanie.... rolki o 19ej we wtorek GDZIE?
Aniusia!
Zaklinajmy deszcz. Mam potrzebę dziś pojeździć, a pogoda taka jakaś niewyraźna...
- Kocurek
Maciek.....ja nawet nie wiedziałem, że mamy aż tyle Ol
ale to w niczym nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie, tylko na dobre nam wszystkim wyjdzie. Stworzymy dwie ekipy a Ole będą tak głośno hałasowały [dopingowały
] że zaciekawieni rolkarze podejdą bliżej. A wtedy nasze najlepsze dwie rolkarki z głośnego dopingu wskoczą na scenę i pokażą prawdziwą jazdę
że im szczęki poopadają.

Wtedy pomyślą 'warto do tej ekipy dołączyć'
Witam koleżankę - Anulę
A co ma się tyczyć deszczu, to kiedyś musi przestać padać. Mam nadzieję że do tej 19-ej przestanie i słonko
wyjdzie za chmur.
EDIT
Ooo... widzę że się przejaśnia, deszczyk przestał siąpić
może kawałek ścieżki przeschnie 
Wtedy pomyślą 'warto do tej ekipy dołączyć'
Witam koleżankę - Anulę
A co ma się tyczyć deszczu, to kiedyś musi przestać padać. Mam nadzieję że do tej 19-ej przestanie i słonko
EDIT
Ooo... widzę że się przejaśnia, deszczyk przestał siąpić

- jar-as
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Seba Igor
- Jeżdżę od: 01 maja 1998
No to troche Wam zbeszcześciliśmy Wały naszymi Gdańskimi kólkami .Niestety droga z Gdańska do Szczecina to jak droga przez mękę i za spóżnienie przepraszamy ,ale skorzystaliśmy z gościnności co by zbadać teren pod nieobecność gospodarzy
.Jak mawia nasz kompan okoliczności przyrody i widoków macie tam wspaniałe .
- Joanna5522
Troszkę dziś padało, co?
Musiało być mega ślisko na Wałach
Że nie wspomnę o Arkonce
Może kolejna próba jutro?
Pozdrowienia dla kolegów z Gdańska
Musiało być mega ślisko na Wałach
Może kolejna próba jutro?
Pozdrowienia dla kolegów z Gdańska
Gdańsk jeździł na Wałach w piątek. Niestety korki pokrzyżowały nam plany wspólnego slalomowania. Musiałem odwołać orkiestrę i dzieci z kwiatami oraz zwinąc czerwony dywanjar-as pisze:No to troche Wam zbeszcześciliśmy Wały naszymi Gdańskimi kólkami .Niestety droga z Gdańska do Szczecina to jak droga przez mękę i za spóżnienie przepraszamy ,ale skorzystaliśmy z gościnności co by zbadać teren pod nieobecność gospodarzy.Jak mawia nasz kompan okoliczności przyrody i widoków macie tam wspaniałe .
CZEŚĆ:)
witam serdecznie wszystkich forumowiczów - miłośników rolek, szczególnie ze Szczecina:)
Bardzo fajne forum, można sporo się dowiedzieć jak również poznać nieco:)
Przygodę z rolkami to zaczynam właściwie, mam 34 lata i myślałem kiedyś, że może za stary już jestem
, ale chyba ... nie:):) jakoś jeżdżę, skręcam i (chyba) hamuję, więcej ewolucji raczej nie znam, choć chętnie bym podpatrzył...
Jeżdżę jakoś od maja, jak czas pozwala, kupiłem K2, ochraniaczki i czasem pojeżdżę:) Zaraziłem też tym żonkę i synka, 6 lat, czasem jeździmy wspólnie:)
Ostatnio, chyba 31 lipca, jak było nawet w miarę odkryłem drogę dookoła Arkonki, rewelacja! w końcu jest gdzie pojeździć
Widziałem sporo osób na roleczkach, to super, że jest nas tyle:)
Aha,.. chyba jestem tą osobą, która siadła na mureczku i przyglądała się jako jedyna z bliska jak śmigacie między kubeczkami:) pozdrowienia dla Was wszystkich, muszę przyznać, że kolega /jeździł bez koszulki, w czapeczce i niebieskich rolkach/ przykuł wzrok perfakcją i finezją slalomu.. wooowww... to robiło wrażenie:)
Pewnie nigdy tak się nie nauczę, pewnie mam też rolki nie bardzo do tego, ale zawsze może coś więcej się liźnie sztuczek od doświadczonych kolegów i koleżanek (?)
Mam nadzieję, że nie będzie padało w najbliższym czasie, chętnie pojeżdżę znowu wokól Arkonki, reewelacjaaaa!
witam serdecznie wszystkich forumowiczów - miłośników rolek, szczególnie ze Szczecina:)
Bardzo fajne forum, można sporo się dowiedzieć jak również poznać nieco:)
Przygodę z rolkami to zaczynam właściwie, mam 34 lata i myślałem kiedyś, że może za stary już jestem
Jeżdżę jakoś od maja, jak czas pozwala, kupiłem K2, ochraniaczki i czasem pojeżdżę:) Zaraziłem też tym żonkę i synka, 6 lat, czasem jeździmy wspólnie:)
Ostatnio, chyba 31 lipca, jak było nawet w miarę odkryłem drogę dookoła Arkonki, rewelacja! w końcu jest gdzie pojeździć
Widziałem sporo osób na roleczkach, to super, że jest nas tyle:)
Aha,.. chyba jestem tą osobą, która siadła na mureczku i przyglądała się jako jedyna z bliska jak śmigacie między kubeczkami:) pozdrowienia dla Was wszystkich, muszę przyznać, że kolega /jeździł bez koszulki, w czapeczce i niebieskich rolkach/ przykuł wzrok perfakcją i finezją slalomu.. wooowww... to robiło wrażenie:)
Pewnie nigdy tak się nie nauczę, pewnie mam też rolki nie bardzo do tego, ale zawsze może coś więcej się liźnie sztuczek od doświadczonych kolegów i koleżanek (?)
Mam nadzieję, że nie będzie padało w najbliższym czasie, chętnie pojeżdżę znowu wokól Arkonki, reewelacjaaaa!
Najpierw oplułem monitor, a potem spadłem z krzesła tak się ubawiłemjarecki:) pisze:...muszę przyznać, że kolega /jeździł bez koszulki, w czapeczce i niebieskich rolkach/ przykuł wzrok perfakcją i finezją slalomu.. wooowww... to robiło wrażenie:)
Pewnie nigdy tak się nie nauczę...
A tak poza tym witam na forum i następnym razem zapraszam na kubki. Chętnie coś tam podpowiemy i pokażemy jak zacząć. Slalom to fajna zabawa.
- Kocurek
Witam Cię Jarku
i zachęcamy do jeżdżenia, a jak nas spotkasz to zapraszamy do nas.
Do wielkich mistrzów to nam jeszcze lata świetlne brakują
a uczyć się można w każdym wieku
Nikt nie każe aby każdy z nas umiał wszystkiego już, ale kiedy już zacznie się jeździć, to przynajmniej spróbować tego co jest z tym związane, czyli jazda między kubeczkami
od tego jeszcze nikt nie umarł 
Dziś się pojawię na Arkonce, godz. 19.00-19.15 no chyba że deszcz lunie
to mnie nie będzie 
Adaś - mam nadzieję że spadając z krzesła nóżki nie zwichnąłeś???
bo kto będzie mnie uczył? 
Do wielkich mistrzów to nam jeszcze lata świetlne brakują
Dziś się pojawię na Arkonce, godz. 19.00-19.15 no chyba że deszcz lunie
Adaś - mam nadzieję że spadając z krzesła nóżki nie zwichnąłeś???

- mxc
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 01 paź 2009
Witam Jarecki 
I ja Ciebie widziałem. Tak, siedziałeś na murku i patrzyłeś na poczynania Pragi. Gość jest nie zły i bardzo skromny
. Sam patrzę na niego i jestem pełen podziwu jak tak szybko można dojść do takiej wprawy. A miałem możliwość widzieć postępy Pragi. Ostatnio długo nie jeździłem, a on gdy deszcz nie pada, a my leżymy przed TV, zdziera kolejne kółka.
Oczywiście według mojej skromnej opinii - jest niezły
Chylę czoło.
Praga - PEACE !!!!
Także i Ty tak możesz. Ja raczej pewnych barier nie przeskoczę, ale nadal próbuję. Trzeba też mieć jakiekolwiek predyspozycje, no i chęci. A Ty chyba masz chęci, zresztą siedziałeś na murku i odpoczywałeś po przejechaniu dobrych paru km. I tak trzymać T
Pozdrawiam
Maćko
I ja Ciebie widziałem. Tak, siedziałeś na murku i patrzyłeś na poczynania Pragi. Gość jest nie zły i bardzo skromny
Oczywiście według mojej skromnej opinii - jest niezły
Chylę czoło.
Praga - PEACE !!!!
Także i Ty tak możesz. Ja raczej pewnych barier nie przeskoczę, ale nadal próbuję. Trzeba też mieć jakiekolwiek predyspozycje, no i chęci. A Ty chyba masz chęci, zresztą siedziałeś na murku i odpoczywałeś po przejechaniu dobrych paru km. I tak trzymać T
Pozdrawiam
Maćko
dzięki Chłopaki za miłe powitanie na forum:)
finezja czy nie; jak zwać tak zwać, ale fajnie to wygląło:)
Oczywiście fajnie by było podpatrzeć jakieś tricki, nie mówię, już, że tak wykręcać jak Praga, bo to wyższa szkoła.. ale coś nowego zawsze fajnie poznać /ponad zwykłą jazdę do przodu/. Zresztą czasem można też w grupie pojeździć, tak normalnie, zawsze to lepsze od samotnej jazdy przed siebie - w pojedynkę. Ze slalomem to mógłby być chyba problem, mam zwykłe fitnesówki K2, nic zaawansowanego.
Wybrałem się dzisiaj znowu, pod wieczór, ale już się robiły puchy, jakaś para chyba z dziećmi próbowała sił na kubeczkach, zarejestrowałem jeszcze pewną panią na roleczkach, a tak to większość miłośników joggingu i rowerków.
Pzdr dla Wszystkich:)
finezja czy nie; jak zwać tak zwać, ale fajnie to wygląło:)
Oczywiście fajnie by było podpatrzeć jakieś tricki, nie mówię, już, że tak wykręcać jak Praga, bo to wyższa szkoła.. ale coś nowego zawsze fajnie poznać /ponad zwykłą jazdę do przodu/. Zresztą czasem można też w grupie pojeździć, tak normalnie, zawsze to lepsze od samotnej jazdy przed siebie - w pojedynkę. Ze slalomem to mógłby być chyba problem, mam zwykłe fitnesówki K2, nic zaawansowanego.
Wybrałem się dzisiaj znowu, pod wieczór, ale już się robiły puchy, jakaś para chyba z dziećmi próbowała sił na kubeczkach, zarejestrowałem jeszcze pewną panią na roleczkach, a tak to większość miłośników joggingu i rowerków.
Pzdr dla Wszystkich:)