Szczecin-rolki

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Awatar użytkownika
Kocurek
Moje rolki: Twister 243
Jeżdżę od: 09 maja 2010

Re: Szczecin-rolki

Post autor: Kocurek » pn sierpnia 02, 2010 12:20

No pięknie!!! było nas wczoraj sporo. Poznaliśmy kolejne osoby :mistrz: :clap: :mistrz: i tak powinno być. Zauważyłem że na ścieżce było sporo rolkarzy, przyglądali się z daleka jak sobie radzimy z kubkami :D Mają trochę mało odwagi aby podejść do nas. Jedynie jeden chłopak siadł na murek i przyglądał się nam. Następnym razem będę wołał ' kochani dołączcie do nas! ' A najlepiej to wywiesić transparent :3...: a Ola będzie naszym łatwo rozpoznawalnym znakiem i będzie dopingowała nasz Team! :D :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Joanna5522
Moje rolki: Twister 231 :)
Jeżdżę od: 01 lip 2010

Post autor: Joanna5522 » pn sierpnia 02, 2010 6:49

Moa - tęsknimy, choć tylko raz się widzieliśmy... :)
Wtorek, jeśli Wam pasuje - przybywajcie.
Jak zwykle 19.00 o ile pogoda nam dopisze :)

Awatar użytkownika
ANULA
Jeżdżę od: 26 lip 2010

Post autor: ANULA » pn sierpnia 02, 2010 5:24

:o i oto ja też jestem. Jutro z Asiunią na roleczki, doczekać sie nie mogę :D

Awatar użytkownika
mxc
Czterokółkowiec
Jeżdżę od: 01 paź 2009

Post autor: mxc » pn sierpnia 02, 2010 7:35

Kocurek pisze:No pięknie!!! było nas wczoraj sporo. Poznaliśmy kolejne osoby :mistrz: :clap: :mistrz: i tak powinno być. Zauważyłem że na ścieżce było sporo rolkarzy, przyglądali się z daleka jak sobie radzimy z kubkami :D Mają trochę mało odwagi aby podejść do nas. Jedynie jeden chłopak siadł na murek i przyglądał się nam. Następnym razem będę wołał ' kochani dołączcie do nas! ' A najlepiej to wywiesić transparent :3...: a Ola będzie naszym łatwo rozpoznawalnym znakiem i będzie dopingowała nasz Team! :D :D
Hiiii :-) No nic dodać, nic ująć Artur . Nie wiem za bardzo którą masz Olę na myśli, ale jeśli chodzi o moja córkę 5,5 letnią Olę - naszą rolkarkę, to powiedziała " ... mogę nawet z z flagą jeździć ..., a Bronia będzie mi pomagać..."
Jutro nas nie będzie, ale i my witamy nową rolkarkę - Anulę :-)
Maćko i Ola

homar

Post autor: homar » wt sierpnia 03, 2010 2:20

Joanna5522 pisze:Moa - tęsknimy, choć tylko raz się widzieliśmy... :)
Wtorek, jeśli Wam pasuje - przybywajcie.
Jak zwykle 19.00 o ile pogoda nam dopisze :)
jest noc i paaada ale zakładam, że przestanie.... rolki o 19ej we wtorek GDZIE?

Awatar użytkownika
Joanna5522

Post autor: Joanna5522 » wt sierpnia 03, 2010 9:23

homar pisze: jest noc i paaada ale zakładam, że przestanie.... rolki o 19ej we wtorek GDZIE?
ARKONKA przed wejściem na kąpielisko :)
Aniusia! :D
Zaklinajmy deszcz. Mam potrzebę dziś pojeździć, a pogoda taka jakaś niewyraźna...

Awatar użytkownika
Kocurek

Post autor: Kocurek » wt sierpnia 03, 2010 10:29

Maciek.....ja nawet nie wiedziałem, że mamy aż tyle Ol :P ale to w niczym nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie, tylko na dobre nam wszystkim wyjdzie. Stworzymy dwie ekipy a Ole będą tak głośno hałasowały [dopingowały :wink: ] że zaciekawieni rolkarze podejdą bliżej. A wtedy nasze najlepsze dwie rolkarki z głośnego dopingu wskoczą na scenę i pokażą prawdziwą jazdę :thumleft: że im szczęki poopadają. :lol: :lol: :lol:
Wtedy pomyślą 'warto do tej ekipy dołączyć'

Witam koleżankę - Anulę :clap:
A co ma się tyczyć deszczu, to kiedyś musi przestać padać. Mam nadzieję że do tej 19-ej przestanie i słonko :sunny: wyjdzie za chmur.

EDIT
Ooo... widzę że się przejaśnia, deszczyk przestał siąpić :) może kawałek ścieżki przeschnie :ok2:
Obrazek

Awatar użytkownika
jar-as
Redaktor wrotkarstwo.pl
Moje rolki: Seba Igor
Jeżdżę od: 01 maja 1998

Post autor: jar-as » wt sierpnia 03, 2010 7:58

No to troche Wam zbeszcześciliśmy Wały naszymi Gdańskimi kólkami .Niestety droga z Gdańska do Szczecina to jak droga przez mękę i za spóżnienie przepraszamy ,ale skorzystaliśmy z gościnności co by zbadać teren pod nieobecność gospodarzy :wink: .Jak mawia nasz kompan okoliczności przyrody i widoków macie tam wspaniałe .

Awatar użytkownika
Joanna5522

Post autor: Joanna5522 » wt sierpnia 03, 2010 10:09

Troszkę dziś padało, co?
Musiało być mega ślisko na Wałach ;) Że nie wspomnę o Arkonce ;) :mrgreen:
Może kolejna próba jutro? :)

Pozdrowienia dla kolegów z Gdańska :D

Praga
Prześcigant 4x100mm

Post autor: Praga » wt sierpnia 03, 2010 10:36

jar-as pisze:No to troche Wam zbeszcześciliśmy Wały naszymi Gdańskimi kólkami .Niestety droga z Gdańska do Szczecina to jak droga przez mękę i za spóżnienie przepraszamy ,ale skorzystaliśmy z gościnności co by zbadać teren pod nieobecność gospodarzy :wink: .Jak mawia nasz kompan okoliczności przyrody i widoków macie tam wspaniałe .
Gdańsk jeździł na Wałach w piątek. Niestety korki pokrzyżowały nam plany wspólnego slalomowania. Musiałem odwołać orkiestrę i dzieci z kwiatami oraz zwinąc czerwony dywan ;) Cóż. Fajnie, że na Wałach dobrze się czuliście. Ja za to czekając zrobiłem sobie zdjęcie do aktualnego - letniego Avatara, znaczy nie ma tego złego.... Może następnym razem będziemy mieli więcej szczęścia.

jarecki:)
Moje rolki: k2
Jeżdżę od: 02 maja 2010

Post autor: jarecki:) » wt sierpnia 03, 2010 11:32

CZEŚĆ:)
witam serdecznie wszystkich forumowiczów - miłośników rolek, szczególnie ze Szczecina:)
Bardzo fajne forum, można sporo się dowiedzieć jak również poznać nieco:)
Przygodę z rolkami to zaczynam właściwie, mam 34 lata i myślałem kiedyś, że może za stary już jestem :D , ale chyba ... nie:):) jakoś jeżdżę, skręcam i (chyba) hamuję, więcej ewolucji raczej nie znam, choć chętnie bym podpatrzył...
Jeżdżę jakoś od maja, jak czas pozwala, kupiłem K2, ochraniaczki i czasem pojeżdżę:) Zaraziłem też tym żonkę i synka, 6 lat, czasem jeździmy wspólnie:)
Ostatnio, chyba 31 lipca, jak było nawet w miarę odkryłem drogę dookoła Arkonki, rewelacja! w końcu jest gdzie pojeździć :)
Widziałem sporo osób na roleczkach, to super, że jest nas tyle:)
Aha,.. chyba jestem tą osobą, która siadła na mureczku i przyglądała się jako jedyna z bliska jak śmigacie między kubeczkami:) pozdrowienia dla Was wszystkich, muszę przyznać, że kolega /jeździł bez koszulki, w czapeczce i niebieskich rolkach/ przykuł wzrok perfakcją i finezją slalomu.. wooowww... to robiło wrażenie:)
Pewnie nigdy tak się nie nauczę, pewnie mam też rolki nie bardzo do tego, ale zawsze może coś więcej się liźnie sztuczek od doświadczonych kolegów i koleżanek (?) :)
Mam nadzieję, że nie będzie padało w najbliższym czasie, chętnie pojeżdżę znowu wokól Arkonki, reewelacjaaaa! :D

Praga
Prześcigant 4x100mm

Post autor: Praga » śr sierpnia 04, 2010 5:39

jarecki:) pisze:...muszę przyznać, że kolega /jeździł bez koszulki, w czapeczce i niebieskich rolkach/ przykuł wzrok perfakcją i finezją slalomu.. wooowww... to robiło wrażenie:)
Pewnie nigdy tak się nie nauczę...
Najpierw oplułem monitor, a potem spadłem z krzesła tak się ubawiłem :D Rozbawiła mnie szczególnie ta perfekcja i finezja... Oj wiele mi jeszcze brakuje do perfekcji i finezji. Niemniej jednak dziękuję za słowa otuchy. Jeżdżę dopiero od zeszłego roku. Nie zakładaj, że się tak nie nauczysz bo nie jest to aż taki kosmos jak się wydaje na pierwszy rzut oka. Skoro ja się nauczyłem - każdy potrafi ;)
A tak poza tym witam na forum i następnym razem zapraszam na kubki. Chętnie coś tam podpowiemy i pokażemy jak zacząć. Slalom to fajna zabawa.

Awatar użytkownika
Kocurek

Post autor: Kocurek » śr sierpnia 04, 2010 11:32

Witam Cię Jarku :thumleft: i zachęcamy do jeżdżenia, a jak nas spotkasz to zapraszamy do nas.
Do wielkich mistrzów to nam jeszcze lata świetlne brakują :wink: a uczyć się można w każdym wieku :) Nikt nie każe aby każdy z nas umiał wszystkiego już, ale kiedy już zacznie się jeździć, to przynajmniej spróbować tego co jest z tym związane, czyli jazda między kubeczkami :D :D :D od tego jeszcze nikt nie umarł :wink:

Dziś się pojawię na Arkonce, godz. 19.00-19.15 no chyba że deszcz lunie :x :evil: to mnie nie będzie :cry:

Adaś - mam nadzieję że spadając z krzesła nóżki nie zwichnąłeś??? :mrgreen: :lol: bo kto będzie mnie uczył? :)
Obrazek

Awatar użytkownika
mxc
Czterokółkowiec
Jeżdżę od: 01 paź 2009

Post autor: mxc » śr sierpnia 04, 2010 10:31

Witam Jarecki :-)

I ja Ciebie widziałem. Tak, siedziałeś na murku i patrzyłeś na poczynania Pragi. Gość jest nie zły i bardzo skromny :roll: . Sam patrzę na niego i jestem pełen podziwu jak tak szybko można dojść do takiej wprawy. A miałem możliwość widzieć postępy Pragi. Ostatnio długo nie jeździłem, a on gdy deszcz nie pada, a my leżymy przed TV, zdziera kolejne kółka.
Oczywiście według mojej skromnej opinii - jest niezły
Chylę czoło.
Praga - PEACE !!!! :wink:
Także i Ty tak możesz. Ja raczej pewnych barier nie przeskoczę, ale nadal próbuję. Trzeba też mieć jakiekolwiek predyspozycje, no i chęci. A Ty chyba masz chęci, zresztą siedziałeś na murku i odpoczywałeś po przejechaniu dobrych paru km. I tak trzymać T

Pozdrawiam
Maćko

jarecki:)
Moje rolki: k2
Jeżdżę od: 02 maja 2010

Post autor: jarecki:) » śr sierpnia 04, 2010 11:17

dzięki Chłopaki za miłe powitanie na forum:)
finezja czy nie; jak zwać tak zwać, ale fajnie to wygląło:)
Oczywiście fajnie by było podpatrzeć jakieś tricki, nie mówię, już, że tak wykręcać jak Praga, bo to wyższa szkoła.. ale coś nowego zawsze fajnie poznać /ponad zwykłą jazdę do przodu/. Zresztą czasem można też w grupie pojeździć, tak normalnie, zawsze to lepsze od samotnej jazdy przed siebie - w pojedynkę. Ze slalomem to mógłby być chyba problem, mam zwykłe fitnesówki K2, nic zaawansowanego.
Wybrałem się dzisiaj znowu, pod wieczór, ale już się robiły puchy, jakaś para chyba z dziećmi próbowała sił na kubeczkach, zarejestrowałem jeszcze pewną panią na roleczkach, a tak to większość miłośników joggingu i rowerków.
Pzdr dla Wszystkich:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zachodnio-pomorskie”