Znamy już termin przyszłorocznych zawodów w Osiecznicy - 26 czerwca 2011.
A tymczasem smarujemy narty i ostrzymy łyżwy
pozdrawiam wszystkich
G.S.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
hmm nie daloby sie tydzien wczesniej ?grgur pisze:Witam w środku zimowej przerwy i okresie wielkiego lenistwa.
A tymczasem smarujemy narty i ostrzymy łyżwy![]()
pozdrawiam wszystkich
G.S.
No akurat ja się cieszę, że nie tydzień wcześniej, bo na ten termin zgłosiły się już dwie imprezy...mrv pisze:hmm nie daloby sie tydzien wczesniej ?grgur pisze:Witam w środku zimowej przerwy i okresie wielkiego lenistwa.
pozdrawiam wszystkich
G.S.
no i te zawody o których zico tak tajemniczo piszeWFH pisze:No akurat ja się cieszę, że nie tydzień wcześniej, bo na ten termin zgłosiły się już dwie imprezy...mrv pisze:hmm nie daloby sie tydzien wczesniej ?grgur pisze:Witam w środku zimowej przerwy i okresie wielkiego lenistwa.
pozdrawiam wszystkich
G.S.![]()
Wiadomo jednak, że trudno tak to wszystko zorganizować, żeby z niczym nie kolidowało.
... no tak, serwer WikiLeaks jest zablokowanyWOJTEK45 pisze:no i te zawody o których zico tak tajemniczo pisze
Jak robiłem w październiku plan obżarstwa i leniuchowania na 2011 rok to już wiedziałem że Osiecznica będzie 26 czerwca 2011.grgur pisze:...Znamy już termin przyszłorocznych zawodów w Osiecznicy - 26 czerwca 2011.
...
Proszę tu na mnie nie krzyczeć bo już się zapisałem. Nawet razy 5grgur pisze:Hej, co jestŚpicie ludziska
![]()
Zapisywać się i to jużCi bez astmy i ci z astmą- świeże leśne powietrze + 2 wziewy pulmicortu zapewne rozszerzą Wasze oskrzela