W związku z tym, że niestety sezon letni powoli dobiega do końca, mam pytanie: Kto będzie chętny na jazdę zimą w sali, na rolkach?
Pewnie będzie to głównie hokej ale też znajdzie się czas i na treningi techniki przed latem i na kosza.
Aby nie było tak prosto, że wystarczy tylko napisać kto jes chętny, to jeszcze jest APEL do wszystkich zaintersowanych, żeby się dowiedzieli gdzie nas przyjmą chociaż raz w tygodniu,wieczorkiem..
Ja znalazłem dwie fajne sale, w dobrych godzinach (od 20 do 22) i nawet za rozsądne pieniądze ale niestety pojawił sie jeden MALUTKI problem... nie chcą się zgodzić na jazdę na rolkach....
Panie z którymi rozmawiałem nie potrafiły zrozumieć, że nie będziemy niszczyć parkietu, zostawiać sladów itd.. tylko powiedziały, że mają listę dyscyplin jakie są dozwolone i jazdy na rolkach tam nie ma
Każdy ma pewnie w swojej okolicy jakąs hale, w której może się dowiedzieć czy będziemy mogli tam sobie pojezdzić.
Jak tylko coś się uda komuś ustalić to piszczie, może jeszcze damy radę znaleźć miejsce gdzie zimą będziemy mogli sobie porolkować