szkoda tylko że nie ma wersji w języku angielskim
Mistrzostwa Europy 2006
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
- powerhouski
- Prześcigant 4x100mm
- powerhouski
- Prześcigant 4x100mm
- wełek
- Prześcigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Niestety, a mi sie wydaje że w sprintach by sobie poradzili na tamtym torze, ale cóż to zależy od władz czy jadą czy nie. A widział ktoś wyniki z pierwszego dnia bo ja nie znalazłem znaczy jeszcze nie umieścili szukałem na stronie http://www.patincarrera.com innej nie znam z wynikami
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Dawno naszego gościa z Australii nie było, ale jak wrócił to od razu walnął z grubej ruryPiotr B pisze:Cześćpowerhouski pisze:Wygląda, że ten sam idiotyczny pogląd na temat startów na torze w dalszym ciągu prześladuje polskie wrotkarstwo...
dawno nie dawałeś śladów życia.
Co nowego w tych rolkach na wysokiej półce (sprzęt, zawody, wyniki)???
Jakbyś znał trochę włoski to zrozumiałbyś czemu całej nie tłumacze!!!W tym jednym zdaniu jest to napisane...LTM pisze:To zacznij tłumaczyć tą strone, CAŁĄ, i nie oszukuj!!
- powerhouski
- Prześcigant 4x100mm
WFH,Dawno naszego gościa z Australii nie było, ale jak wrócił to od razu walnął z grubej rury
Nie wiem czemu uważasz mnie za gościa na tym forum...
Jak ostatnio sprawdzałem to ciągle jeszcze data mojego przyłączenia się poprzedza twoją o 12 miesięcy
Poza tym gdybyś przeglądał forum bardziej uważnie to zauważyłbyś że moje ostatnie 3 grosze zostały wysłane, o ile mnie pamięć nie myli, 27 czerwca 2006...
Jeśli chodzi o walenie i o grube rury to pierwsze wchodzą w zakres zoologii morskiej a drugie hydrauliki stosowanej. Łączenie tych dwóch wymaga bardzo małych waleni i bardzo grubych rur...
Wracając do tematu, podobno powinno się uczyć na własnych błędach (Polak mądry po szkodzie), ale wygląda na to, że PZSW po raz kolejny (Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi), nie jest w stanie podjąć jedynej prawidłowej decyzji a mianowicie wysłania zwłaszcza młodzików i juniorów na tor i na drogę. Doświadczenie, obycie i nauki jakie nadzieje polskiego wrotkarstwa wyniosłyby z uczestnictwa w ME na torze znacznie przeważają cokolwiek rodzima scena może im zaoferować (z calym szacunkiem dla rodzimej sceny)...
Marek ma całkowitą rację:
Piotr B.,TOR odpada starty tylko na ulicy a szkoda
Cześć, niestety trenerka zabiera dość dużo czasu, zwłaszcza jeśli się oprócz tego pracuje normalnie w pełnym wymiarze godzin. Także bardzo często nie mam czasu na towarzyskie pogawędki i chociaż zabieram głos tylko wtedy kiedy mam coś do powiedzenia to staram się śledzić i przynajmniej raz dziennie odwiedzam forum. Zresztą poziom wiedzy i zaawansowania forumowiczów jest na tyle wysoki że często gęsto nie mam nic do dodania
Masz coś konkretnego na myśli? Kółka, szyny, WIC?Co nowego w tych rolkach na wysokiej półce (sprzęt, zawody, wyniki)???
Trzymaj się
Tomek
Kto mi dał skrzydła niech mi z łap odmota sidła...