Nie każdy dojedzie do końcaZycze przyjemnosci 60 x2=120 łuki
Lubin - Mistrzostwa Polski 17.06-18.06 2006
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
-
kmieto7
-
kmieto7
-
kmieto7
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Raczej podnieść łuków nie mogli, bo ten tor służy zimą łyżwiarzom i wtedy byłby problem...Ale fajnie, ze jest wreszcie zmodernizowany, przyznam się, że kiedyś dawno startowałem na nim na łyżwach...Mój pierwszy sezon
A co do farby to chyba powinni to zrobić wcześniej. A i z najnowszych informacji wynika, że zawody jednak będą trzydniowe( 2 dni tor + 1 dzień ulica). W piątek byłoby tylko 300m. Takie mam przecieki 
-
kmieto7
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Co do toru to budują w Słomczynie tor z prawdziwego zdarzenia, z podniesionymi łukami. We wrześniu ma być otwarcie.wełek pisze:No z tymi łukami to nie na tym ale tak tylko pisałem że mgli by wreszcie coś pobudować a co do zawodów to te przecieki doszły do mnie ale 3 dni mi sie nie widzi troche za dużo tych dystansów jeden za drugim, ale to nie mi o tym decydować. Chciaż wolałbym żeby zostało tak jak było wcześniej.
Jeśli zaś chodzi o MP to moim zdaniem lepiej, że je wydłużyli, chociaż najlepszym rozwiązaniem byłoby takie, jakie było do tej pory-2 dni tor + tydzień, albo dwa później ulica. Ogólnie uważam, że powinno się startować na jak największej ilości dystansów,żeby zbierać doświadczenia, które bardzo się przydają w dalszej karierze.