A mianowicie. Wiecie moze jak sie nazywa taki niski Pan, Karzelek, ktory startowal w niedziele? Dluugi czas z nim jechalam, ale okolo 4 km przed meta mnie wyprzedzil i ciekawi mnie ktory dojechal
Pozdrawiam
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Łukasz DryjańskiZyznia pisze:Moge teraz tak zaczac z innej beczki?Tak sie wkreciliscie w dyskusje ze nie chcialam sie mieszac.
A mianowicie. Wiecie moze jak sie nazywa taki niski Pan, Karzelek, ktory startowal w niedziele? Dluugi czas z nim jechalam, ale okolo 4 km przed meta mnie wyprzedzil i ciekawi mnie ktory dojechal
Pozdrawiam
Janusz pisze:Czekając aż się Osobista na mecie wygada zamieniłem z nim dwa słowa, ale nie mam pojęcia nawet jaki miał nr. Chyba przyjechał coś koło 1h10'-12'? Ale był szczęśliwy! Osobista twierdzi, że jechał z ekipą, z jakimś większym jegomościem typu Andrzej, który jadąc tyłem robił mu zdjęcia.
EDIT.
ooops, Zico mnie uprzedził.
A ja w swojeim zadufaniu ii krótkowzroczności myślałem ży to My i Jasiu Kulczyk tu mieszamy. A tu proszę to wszystko Maszamasza pisze:Witam Wszystkich!
.... i podziwiać widoki miasta, w którym kiedyś mieszałam. ....
To bardzo dobry czas na początek. Ja też miałem rok temu swój debiut i z identycznym czasemZyznia pisze:Ja i tak sie ciesze z mojego czasu
Jako szowinistyczna świnia stwierdzam, że prosisz się o klapsa.olliwka pisze: toczyłyśmy debatę z męską częścią fora na tematy mniej lub bardziej związane z rolkami..
No tak, jedna literówka, a ile radochyAndrzej pisze:A ja w swojeim zadufaniu ii krótkowzroczności myślałem ży to My i Jasiu Kulczyk tu mieszamy. A tu proszę to wszystko Maszamasza pisze:Witam Wszystkich!
.... i podziwiać widoki miasta, w którym kiedyś mieszałam. ....![]()
Witamy
To forum i rolki trzyma mnie przy życiumasza pisze:No tak, jedna literówka, a ile radochyAndrzej pisze:A ja w swojeim zadufaniu ii krótkowzroczności myślałem ży to My i Jasiu Kulczyk tu mieszamy. A tu proszę to wszystko Maszamasza pisze:Witam Wszystkich!
.... i podziwiać widoki miasta, w którym kiedyś mieszałam. ....![]()
WitamyStety, niestety za dużo w Poznaniu nie namieszałam
Szacun za czujne oko korektorskie
Janusz pisze:Jako szowinistyczna świnia stwierdzam, że prosisz się o klapsa.olliwka pisze: toczyłyśmy debatę z męską częścią fora na tematy mniej lub bardziej związane z rolkami..zaraz mnie admin wywali.
olliwka pisze:przez usta nie chce się przecisnąć mi