BOŻE JAK JA WAM ZAZDROSZCZĘ
Kmieto. Wejdź do biura tego toru i zapytaj o koszt budowy takiego toru (latem rolki - zimą lodowisko)
Może wstawię coś akiego w ogródku
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
...pewnie tak. Wybieram się z żoną i córą czyli całą rodzinką w nocy z piątku na sobotę (na 99%). Bartek jak byś był w stanie podać mi namiar na miejscu na jakiś nie drogi hotelik blisko toru to był bym wdzięczny. Jak by co to do zobaczenia w sobotę w WarszawieWFH pisze:No to Kmieto pewnie się spotkamy w Warszawie...
Mam podobne odczucia. Po pewnym czasie mogłem już mocno depnąć na łuku nie bojąc się o glebę (a raczej lódkmieto7 pisze: -lód śliski
-łuki ok
-prosta tragedia, całkiem inna jazda niż na rolkach
no to gratuluję!PeterCave pisze:No i po pierwszej jeździe w sezonie.Mam podobne odczucia. Po pewnym czasie mogłem już mocno depnąć na łuku nie bojąc się o glebę (a raczej lódkmieto7 pisze: -lód śliski
-łuki ok
-prosta tragedia, całkiem inna jazda niż na rolkach). Na prostej na początku w ogóle nie wiedziałem co się dziele. Łyżwy latały mi w prawo i lewo, ledwo je kontrolowałem, pod koniec było już lepiej, ale prosta na łyżwach to zupełnie inna bajka niż na rolkach i w moim odczuciu znacznie trudniejsza bajka.
Chciałbym spróbować jak się jeździ na klapach, bo dzisiaj jeździłem na łyżwach do short-track'a![]()
P.S. Zaliczyliśmy dzisiaj z Kmietem łącznie 0 (słownie 0) gleb (lodów)
No to Andrzej masz cenę toru do ogródkaKamil mks pisze:W Zakopanem rozpoczęła się budowa sztucznie mrożonego toru do łyżwiarstwa szybkiego. W środę uroczyście wbito pierwszą łopatę w plac budowy. Nowoczesny, pełnowymiarowy tor ma być gotowy do końca przyszłego roku. Jego budowa będzie kosztowała ponad 8 mln zł.
informuje PZŁS
Pozdrawiam Kamil![]()