W skrócie : Łapanka i niezły napier......ALAN54 pisze:To jest prosta rzecz:
tradycyjna - kto pierwszy się zgłosi ten jedzie (zazwyczaj Zico, Agnieszka, Diet i Małgoś)
hardcorowa - wyjazd nad ranem, prosto z samochodu bieg (dla oszczędności czasu wszyscy mają już rolki na nogach). z biegu prosto w samochód i do domu.
Dębno 15.04.2007
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
- Andrzej
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Szybsze ode mnie
- Ariel
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: 4x110 Powerslide TripleX C2
- Jeżdżę od: 01 lip 2005
- Kontakt:
Zapomniales dodac, ze dla oszczednosci czasu podroz samochodem odbywa sie z predkoscia swiatla. Np. w zeszlym roku do Lejna grupa przyjechala na miejsce przed czasem i byla jeszcze chwila, zeby sobie kawke strzelicALAN54 pisze: hardcorowa - wyjazd nad ranem, prosto z samochodu bieg (dla oszczędności czasu wszyscy mają już rolki na nogach). z biegu prosto w samochód i do domu.
Miłość wzrasta poprzez miłość
- zico
- Admin
- Moje rolki: SR Tarrega
- Jeżdżę od: 12 sty 1994
- Kontakt:
Na miejscu będzie kasaDarko pisze:Witam wszystkich!
Proszę o informacje czy ja, jako chętna osoba do startu w Dębnie ma wpłacić pieniążki na konto organizatora z zaznczeniem, że chodzi o start na rolkach czy w jakiś inny sposób?
Pozdrawiam.Darek
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
nic nie wpłacaj. 34 Maraton Debno 2007 ma swój komitet organizacyjny, dyrektora itd, itd a organizatorami Debnowskiej 14 są dębnowscy entuzjaści rolkarstwa, którzy samodzielnie przygotowują cała imprezę. Wspólna jest tylko jedna pętla trasy maratonu (dzieki pozwoleniu Komitetu Organizacyjnego 34. MDębno).Darko pisze:Witam wszystkich!
Proszę o informacje czy ja, jako chętna osoba do startu w Dębnie ma wpłacić pieniążki na konto organizatora z zaznczeniem, że chodzi o start na rolkach czy w jakiś inny sposób?
Pozdrawiam.Darek
Inne ważne informacje:
1. Miejsce startu i mety : Debno ul. Mickiewicza;
2. Start: 15 kwiecień 2007 godz. 9.50
3. Rejestracja: Dębnowski Ośrodek Kultury Dębno ul. Daszyńskiego w godzinach 6.30 – 9.00;
4. Warunkiem startu jest wypełnienie formularza oraz wniesienie opłaty startowej: 15 PLN
5. Wszyscy uczestniczy otrzymują: ubezpieczenie, pakiet startowy, pamiątkową koszulkę, okolicznościowy medal po zakończeniu wyścigu;
6. W biegu mogą uczestniczyć osoby które ukończyły 18 lat;
7. Osoby niepełnoletnie mogą startować tylko za pisemną zgodą rodziców;
8. Nagrody i puchary dla: najszybszych kobiet i mężczyzn oraz dla najmłodszego i najstarszego rolkarza;
9. Specjalna nagroda (puchar + nagroda) dla najlepszego rolkarza z zagranicy!!!!!!!!!!
10. Wszyscy startujący powinni używać kasków.
Pieniążki płacisz więc przy rejestracji!
Pełny Regulamin jest juz gotowy i wkrótce zostanie zamieszczony w forum.
Zapraszam i pozdrawiam