Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
-
Lika
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Rollerblade Twister '09
- Jeżdżę od: 15 wrz 2009
Re: Szczecin-rolki
a czemu o 21? w niedziele wcześniej zamykają casto - mam zamiar się pojawić, sama lub z oliwką 
rock & rolki 
- mxc
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 01 paź 2009
Iść czy nie isć ? Hmmmm
- mxc
- Czterokółkowiec
halllo i co, ktoś idzie? Mokro jest
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Na rolki jest zamokro. Mam z tym doswiadczenie bo kiedyś na wilgotnym asfalcie zaliczyłem bardzo niebezpieczną glebę.
Poza tym niszcza się łozyska(dostaja wody)
Dzisiaj byliśmy w Gorzowie na łyżwach i jeżdziło mi sie dużo lepiej niż tydzień temu. W sobotę jedziemy znowu bo w niedzielę zamknięte
Poza tym niszcza się łozyska(dostaja wody)
Dzisiaj byliśmy w Gorzowie na łyżwach i jeżdziło mi sie dużo lepiej niż tydzień temu. W sobotę jedziemy znowu bo w niedzielę zamknięte
Pozdrowienia
-
Lika
- Czterokółkowiec
Pytanka mam. Czy przy carrefurze też są gdzieś kropki namalowane? jeśli tak to w którym miejscu?:>
Może ma jutro ktoś ochotę się wybrać?
Może ma jutro ktoś ochotę się wybrać?
rock & rolki 
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
na kerfie są jak najbardziej, bynajmniej na tym koło turzynu. Na parkingu na drugim piętrze w zakątku po przekątnej od zjazdu zawijanego dokładnie. Szczeze to jedna z moich zdaniem najlepszych miejscówek na rolki. Powierzchnia super, niezależnie od pogody jest sucho i raczej spokojnie a, przy okazji bardzo chętnie bym tam pojeździł ale niestety dopiero w czwartek:) Może byc?:)
Jakie znowu hamulce?
-
Lika
- Czterokółkowiec
O, super!
Czwartek jak najbardziej mi pasuje.
Jeszcze jacyś chętni?:) Maciek, może się skusisz za tę niedzielę nieszczęsną?
Od której już tam można sobie spokojnie pośmigać?
Jeszcze jacyś chętni?:) Maciek, może się skusisz za tę niedzielę nieszczęsną?
Od której już tam można sobie spokojnie pośmigać?
rock & rolki 
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
Dajcie mi jakoś znać na kom zebym miał wasz nume dziewczyny. Ustawimi sie wtedy na konkretną godzine bo do tej pory nie wiem o której dokładnie skończe prace;) 505794458
Jakie znowu hamulce?
- mxc
- Czterokółkowiec
No to gdzie ? . Może bym się skusił. Lika jakby co to strzałka.
A ktos mi powie czy ten wjazd-zjazd jest na noc zamykany ? Oczywiście chodzi mi o Turzyn
A ktos mi powie czy ten wjazd-zjazd jest na noc zamykany ? Oczywiście chodzi mi o Turzyn
- mxc
- Czterokółkowiec
Byłem dziś pod Castoramą o 21.00. Pojeździłem godzinkę i uciekłem do domku. Nikogo nie było 
Ja byłem przedwczoraj pod Castoramą i o 21 było już ciemno. Uznałem, że chłopaki z Casto nie zmienili czasomierzy w automatycznym wyłączniku i skreśliłem to miejsce. Skoro jeździłeś wczoraj wygląda, że nie jest tak źle jak myślałem.
Wczoraj z Damianem zrobiliśmy konkurencyjną imprezę dla parkingowego spotkania Marcina z dziewczynami na Cerfie o 19.
Zaczęliśmy o godzinie 22:00 na Alejach Jedności Narodowej, niestety zerodowany Gierkowski asfalt zniechęcił nas i pojechaliśmy na Wały. Zahaczyliśmy jeszcze o jeden taki mały placyk w Alei Fontann - było lepiej niż na Jedności. Na Wałach jest świetny asfalt w alejkach spacerowych. Niestety było tam też sporo śliskich liści, całkowicie uniemożliwiających jazdę.
W końcu dotarliśmy na Plac Solidarności i przy pomniku Anioła Wolności rozstawiliśmy kubeczki. Jeździliśmy do północy i było całkiem przyzwoicie.
[EDIT]
Dzisiaj jeździmy chyba też na pl. Solidarności. Tym razem zaczynamy około 19:00. Pogoda będzie śliczna także zapraszamy wszystkich chętnych po 19:00 w to urocze miejsce Szczecina
Wczoraj z Damianem zrobiliśmy konkurencyjną imprezę dla parkingowego spotkania Marcina z dziewczynami na Cerfie o 19.
Zaczęliśmy o godzinie 22:00 na Alejach Jedności Narodowej, niestety zerodowany Gierkowski asfalt zniechęcił nas i pojechaliśmy na Wały. Zahaczyliśmy jeszcze o jeden taki mały placyk w Alei Fontann - było lepiej niż na Jedności. Na Wałach jest świetny asfalt w alejkach spacerowych. Niestety było tam też sporo śliskich liści, całkowicie uniemożliwiających jazdę.
W końcu dotarliśmy na Plac Solidarności i przy pomniku Anioła Wolności rozstawiliśmy kubeczki. Jeździliśmy do północy i było całkiem przyzwoicie.
[EDIT]
Dzisiaj jeździmy chyba też na pl. Solidarności. Tym razem zaczynamy około 19:00. Pogoda będzie śliczna także zapraszamy wszystkich chętnych po 19:00 w to urocze miejsce Szczecina
-
Lika
- Czterokółkowiec
Maciek, za późno napisałeś już nie wchodziłam na internet - trzeba było smsem.
Jestem zachwycona Kerfurem!!Już nie wrócę pod Casto. Nieporównywalnie lepsze nawierzchnia, w dodatku zadaszona :p
Planuję iść tam we wtorek
Praga, a czemu konkurencja? Nie mogliście wpaść tam do nas?:P
Jestem zachwycona Kerfurem!!Już nie wrócę pod Casto. Nieporównywalnie lepsze nawierzchnia, w dodatku zadaszona :p
Planuję iść tam we wtorek
Praga, a czemu konkurencja? Nie mogliście wpaść tam do nas?:P
rock & rolki 
- shiru
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
ano fakt...zapraszamy...Praga pisze: Dzisiaj jeździmy chyba też na pl. Solidarności. Tym razem zaczynamy około 19:00. Pogoda będzie śliczna także zapraszamy wszystkich chętnych po 19:00 w to urocze miejsce Szczecina