Ale wcześniej potwierdź czy na pewno będziemytanana pisze:Przy której Castoramie? Na Ku Słońcu? Dzięki za zaproszenie:) Wpadnę kiedyś chociażby, żeby zobaczyć wasze wyczyny na żywo;)
Pozdrawiam, Kasia
Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Szczecin-rolki
Właśnie a propos zmiany rolkowiska to mam zagadkę: Gdzie jeździliśmy dzisiaj z Damianem ?
Dla ułatwienia kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/fotografiead ... directlink
Dla ułatwienia kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/fotografiead ... directlink
- shiru
- Czterokółkowiec
czy aby na pewno ja tak wyglądam? Myślałem, że jestem ździebko grubszy...
miejscówę pewnie wszyscy poznają...szaleństwo normalnie, jest jeszcze lepiej niż było w maju...idzie się nawet rozrzewnić - miejsce gdzie wszystko się zaczęło;)
miejscówę pewnie wszyscy poznają...szaleństwo normalnie, jest jeszcze lepiej niż było w maju...idzie się nawet rozrzewnić - miejsce gdzie wszystko się zaczęło;)
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
No to super, że Arkonka dla nas jest już gotowa 
Chcemy się wybrać jutro (niedziela) po południu, pewnie gdzieś w graniacach 15-tej lub innej godziny do uzgodnienia.
Do zobaczyska!
Chcemy się wybrać jutro (niedziela) po południu, pewnie gdzieś w graniacach 15-tej lub innej godziny do uzgodnienia.
Do zobaczyska!
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
Praga pisze:Właśnie a propos zmiany rolkowiska to mam zagadkę: Gdzie jeździliśmy dzisiaj z Damianem ?
Stara Arkona żeby tylko jutro nie padało
Nie było insektów (poza paroma żuczkami)
Punkty faktycznie już zrobione. Są dwa tory 20x80cm (w tym jeden truszkę krzywy) i jeden 10x120cm
Warunki do jazdy rewelacyjne. Ruch miejski jest jedynie lekkim pomrukiem. Poza tym las, cisza i ta magia Arkonki...
Mam nadzieję, że po południu jak zwykle pogoda się poprawi i będzie można się potoczyć.
Punkty faktycznie już zrobione. Są dwa tory 20x80cm (w tym jeden truszkę krzywy) i jeden 10x120cm
Warunki do jazdy rewelacyjne. Ruch miejski jest jedynie lekkim pomrukiem. Poza tym las, cisza i ta magia Arkonki...
Mam nadzieję, że po południu jak zwykle pogoda się poprawi i będzie można się potoczyć.
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
Niech mi sie tylko poprawki skończą to z przyjemnością dołącze:D
Jakie znowu hamulce?
alllllleeee faaajnie, na arkonce jeszcze nie byłam, ale na milion % o ile nie będzie lało dzisiaj tam pójdę ok 18.30 - 19.00

achhh jednak bardziej 19.20,bo mi spotkanie z klientem wypadło...:/ mam nadzieję, że nie będzie dziś padać...
- shiru
- Czterokółkowiec
hehe jak nie zobaczę to nie uwierzę;) ja z Adamem będziemy tam w okolicach 18:30. Przygotuj się na przeskok przez płot w razie zamknięcia bramy. Wczoraj taką akcję musieliśmy przeprowadzić.evelqa pisze:alllllleeee faaajnie, na arkonce jeszcze nie byłam, ale na milion % o ile nie będzie lało dzisiaj tam pójdę ok 18.30 - 19.00![]()
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
[quote="evelqa"]achhh jednak bardziej 19.20,bo mi spotkanie z klientem wypadło...:/ ...[/quote]
O tej godzinie to zaczyna sie robić ciemno, w kazdym bądż razie pozostanie mało czasu. A to spotkanie z tajemniczym klijentem brzmi zabawnie a conajmniej dwuznacznie.
O tej godzinie to zaczyna sie robić ciemno, w kazdym bądż razie pozostanie mało czasu. A to spotkanie z tajemniczym klijentem brzmi zabawnie a conajmniej dwuznacznie.
Pozdrowienia
- shiru
- Czterokółkowiec
plan się jednak zmienił i opcja wspólnej jazdy na Arkonce odpada...być może pojawię sie samemu, ale to jescze czas pokaże.
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
My dzisiaj planujemy wizytę na Arkonce około 18 ktoś chętny?
- shiru
- Czterokółkowiec
myślę, że ja się tam wybiorę dzisiaj. Okolice 18-18:30.
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
No i niestety stało się najgorsze
Dziś połączone rowerowe siły straży wiejskiej i policji wyprosiły nas z niecki basenu na Arkonce
grożąc nam mandatem od 20 do 500 :/ na groźbach na szczęście się skończyło