Szczecin-rolki

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Praga
Prześcigant 4x100mm

Re: Szczecin-rolki

Post autor: Praga » ndz sierpnia 30, 2009 4:33

Filmik nagrany jest na szybkiego w trudnych warunkach (nawet kubki stały byle jak), na szybkiego zrobiony. Fajnie, że się podoba. Trzeba dotrzeć parę szczegółów i jesienią wyjść w jakiś ciekawy plener (Wały lub al. Jedności) o przyzwoitej godzinie. Pokręcić więcej tricków bo tutaj w kółko Crazy, Mabrouk, jakieś Nelson'y i Stroll'e. W moim przypadku trzeba ewidentnie zwiększyć dynamikę ;)

A tak na marginesie to jeździmy z Damianem dzisiaj około 20 pod Castoramą i zapraszamy pozostałych :D

evelqa

Post autor: evelqa » wt września 01, 2009 8:54

Nie no teraz to aż wstyd wsiąść na rolki przy takich mistrzach;) Powracam mam nadzieje, że dziś się uda a jak nie to jutro już na pewno, pewne sprawy i wyjazdy mnie pochłonęły i teraz nie mogę się doczekać kiedy założę rolki. Na urlop też je wzięłam i źle się skończyła nocna jazda po nieznanej nawierzchni, gdzie nagle z gładkiego asfaltu zrobiły się chropowate, twarde kamienie... (no cóż pupa nie szklanka;) )

Pozdrawiam Wszystkich i Gratuluję postępów :)))

Praga
Prześcigant 4x100mm

Post autor: Praga » wt września 01, 2009 1:35

Nie uwierzę póki nie zobaczę :P Fajnie że wracasz...

Awatar użytkownika
jar-as
Redaktor wrotkarstwo.pl
Moje rolki: Seba Igor
Jeżdżę od: 01 maja 1998

Post autor: jar-as » wt września 01, 2009 4:52

Praga pisze:Filmik nagrany jest na szybkiego w trudnych warunkach (nawet kubki stały byle jak), na szybkiego zrobiony. Fajnie, że się podoba. Trzeba dotrzeć parę szczegółów i jesienią wyjść w jakiś ciekawy plener (Wały lub al. Jedności) o przyzwoitej godzinie. Pokręcić więcej tricków bo tutaj w kółko Crazy, Mabrouk, jakieś Nelson'y i Stroll'e. W moim przypadku trzeba ewidentnie zwiększyć dynamikę ;)

A tak na marginesie to jeździmy z Damianem dzisiaj około 20 pod Castoramą i zapraszamy pozostałych :D
Tak zupelnie na marginesie to pomyslcie by ruszyc Wasze zacne tylki albo na przyszloroczne Battle Warsaw , GSS 10 do Gdanska ,a moze i styczen luty zobaczymy czy sie uda w Chorzowie w kapeluszu .Takie imprezy daja niesamowitego kopa i co wazniejsze niewazne od zajetego miejsca wzmacniaja i dodaja skrzydel bez zadnych napoi :wink: .Pokazcie ze Szczecin zyje !!! a slalom ma sie swietnie .

Praga
Prześcigant 4x100mm

Post autor: Praga » wt września 01, 2009 6:26

Wiesz. Jeździmy dopiero od kwietnia. Przed nami jeszcze względne dwa miechy, potem trzeba będzie się bujać po podziemnych parkingach. Żeby w kwietniu znowu jak przebiśniegi wyjść na powierzchnię. Potem jeszcze 3 miechy jeżdżenia i kto wie... Jeśli nie wpadniemy na BW jako zawodnicy to na pewno jako kibice :)

Awatar użytkownika
jar-as
Redaktor wrotkarstwo.pl

Post autor: jar-as » śr września 02, 2009 11:22

Widzisz u nas wystrzal slalomu byl w zeszlym roku lipiec sierpien ,Suwi z Krakowa po roku i kilku miesiacach wygral amatorow zdobyl 5 miejsce w pro .Warto sprobowac nie ma co sie czaic .Pokusze sie o opinie ze takie spotkania-zawody przyspieszaja rozwoj wiele sie mozna nauczyc od najlepszych ,a nie nauczysz sie stojac w butach :wink: .Warto sie odwazyc wezcie np dziewczyny z Rzeszowa ze szkolki "Wodzu" kapitalna sprawa .Ja Was zapraszam juz dzisiaj i w imieniu grrubego do Wawy i do nas do Gdanska .

Pozdrawiam Jarek

Awatar użytkownika
Piotr B
Prześcignął Chuck`a...
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: Piotr B » śr września 02, 2009 12:51

tak, ja jadać do Gdańska przez jakiś czas szukalem kompanów do podrózy!

Awatar użytkownika
jar-as
Redaktor wrotkarstwo.pl

Post autor: jar-as » śr września 02, 2009 2:52

I fajnie bylo prawda ? Trzeba rozbujac to Towarzystwo .....tylu Was jezdzi w Szczecinie a frekwencja ciagle za mala a pro pos "stazu" w zawodach bral udzial mlodzieniec ktory jezdzi slalom 2 miesiace, takze nie macie zadnego argumentu prócz "niechciejstwa" :lol: :lol: :lol:

Praga
Prześcigant 4x100mm

Post autor: Praga » śr września 02, 2009 3:09

Progress jest kwestią indywidualną. Od nas Marcin po miesiącu zamiatał Crazy tak, że aż gwiżdżało podczas gdy ja dopiero teraz nieśmiało jestem w stanie rto ustać. Wydaje mi się, że skorzystamy z zaproszenia i za rok zjedziemy do Warszawy. Napisałem wcześniej, że jeździmy na rolkach od kwietnia - od maja nieśmiało slalom. Myślę, że w lipcu 2010 będzie można przyjechać do stolicy i nie zrobić już "siary". Podzielam pogląd, że takie zawody dają motywację, zwiększają zajawkę i sporo ucząc zwiększają rozwój. Żeby tylko czas pozwolił...

A propo wolnego czasu. Dzisiaj jeździmy coś ? Ja mam czas po 21:00 - parking wtedy wolny i jest przyjemnie chłodno. Damian dzwonił, że może też się przykula - chce zobaczyć (podobnie jak ja) czy Ewelina się objawi jak obiecała. W razie co zapraszam :)

Rolfan
Ścigant 4x110mm

Post autor: Rolfan » śr września 02, 2009 5:59

Ja tez postaram sie być ale Evelgi Ci nie zastąpię :wink:
Pozdrowienia

Awatar użytkownika
karola&łukasz
Czterokółkowiec

Post autor: karola&łukasz » śr września 02, 2009 7:16

my będziemy po 20 :D

tanana

Post autor: tanana » czw września 03, 2009 1:09

Witam wszystkich:)
Tak sobie was podglądam od niedawna, bo od października wracam do Szczecina i szukam jakichś miejsc, gdzie możnaby spokojnie pojeździć (mam nadzieję, że pogoda jeszcze trochę podopisuje).
Jestem pod ogromnym wrażeniem waszego ostatniego filmiku! Jeździcie tak jakby nie sprawiało wam to najmniejszych problemów;D No dobra, już nie słodzę;) Ale naprawdę.. pokłony:) Kurcze, szkoda, że nie trafiłam tutaj zanim kupiłam rolki, bo chyba wybrałabym inne;D Moje raczej nie nadają się do slalomu, a szkoda, bo sama chętnie bym spróbowała.. :) Tylko czy dałabym radę?;)
Pozdrawiam i może się gdzieś miniemy w Szczecinie;)

Awatar użytkownika
kimi
Czterokółkowiec
Kontakt:

Post autor: kimi » czw września 03, 2009 7:35

Zapraszamy serdecznie!
Spotykamy się najczęściej przy Castoramie, a teraz oczekujemy na końcówkę sezonu na Arkonce.
Z reguły umawiamy się za pośrednictwem tego forum, więc jeśli tylko masz ochotę, to łatwo Ci będzie do nas dołączyć.
Nie wszyscy jeżdżą tak super jak koledzy z ostatniego filmiku :-), ale wszyscy się dobrze bawimy i miło spędzamy czas.
Do zobaczenia!

Awatar użytkownika
Piotr B
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: Piotr B » czw września 03, 2009 9:39

dopiero dzisiaj zobaczyłem Wasz ostatni film - szkoda Was dla podziemia. Już dzisiaj Was zapraszam do Dębna na pokazy podczas Rolkarskiej 14-stki na wiosnę

tanana

Post autor: tanana » pt września 04, 2009 1:48

Przy której Castoramie? Na Ku Słońcu? Dzięki za zaproszenie:) Wpadnę kiedyś chociażby, żeby zobaczyć wasze wyczyny na żywo;)
Pozdrawiam, Kasia

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zachodnio-pomorskie”