nowa na grupie
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
JUSTAA P-Ń
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Do Filipa 91
Dzisiaj planujemy rolkować do toru kajakowego w Tyńcu, jeśli nie zdązysz tego przeczytać to może nastepnym razem, bo to dop mój 1szy raz w tym sezonie, ( ciekawe czy przeżyję;)
-
Kondzi
- Kontakt:
Nowy na forum
Witam wszystkich serdecznie !!!
Jestem nowy na forum i chciałem się przywitać.
Narazie jeżdżę na rolkach fitnesowych ale planuje kupić 4x100 i może w przyszłości wystartowąć w jakimś maratonie
.
Jestem nowy na forum i chciałem się przywitać.
Narazie jeżdżę na rolkach fitnesowych ale planuje kupić 4x100 i może w przyszłości wystartowąć w jakimś maratonie
Pozdrawiam!!
Konrad
Konrad
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
Re: Nowy na forum
Witaj na forum,Kondzi pisze:Witam wszystkich serdecznie !!!
Jestem nowy na forum i chciałem się przywitać.![]()
Narazie jeżdżę na rolkach fitnesowych ale planuje kupić 4x100 i może w przyszłości wystartowąć w jakimś maratonie.
jak dojrzejesz do 4 x 100 to napewno będziesz startować i to w niejednym biegu!!!!!!!!
Powodzenia
- ALAN54
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 15 sie 2001
- Kontakt:
Re: Do Filipa 91
To jak wrócicie z Tyńca to do zobaczenia 6 maja na maratonie w Krakowie. POZDRO ALAN54Kahna pisze:Dzisiaj planujemy rolkować do toru kajakowego w Tyńcu, jeśli nie zdązysz tego przeczytać to może nastepnym razem, bo to dop mój 1szy raz w tym sezonie, ( ciekawe czy przeżyję;)
Witam :)
Witajcie wszyscy!!
Pozdrowienia z Krakowa!
Dzis moj pierwszy raz na forum, a kilka dni wczesniej pierwszy raz na maratonie (Cracovia). Bardzo fajnie,ze jest wiecej takich rolkarzy jak ja! Bo szczerze mowiac Krakow nie posiada super miejsc do jezdzenia,ale nie ma co narzekac bo przeciez Blonia i Wisla jest

Pozdrowienia z Krakowa!