nowa na grupie
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
jerkol1
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Witam
Witam wszystkich, NOWY na forum i NOWY na rolkach. Mam na imię Jurek i mieszkam w Gdańsku. Rolki kupiliśmy razem z żoną w zeszłym roku, ale nie było okazji pouczyć się, bo się nam rodzinka powiększyła
Za to w tym roku już (już?!?) 5 weekendów rolkowych zaliczonych. Do tego stopnia, że już mamy w planach start w Maratonie Solidarności (podobno dla ludzi z Trójmiasta to obowiązkowe
W pierwszej chwili przeraził mnie dystans, ale jak policzyłem, to w ostatnią niedzielę przez godzinkę spokojnym tempem przejechałem ponad 17 km, więc w najbliższy weekend spróbuję podwoić dystans. Jeśli się uda - startuję na bank. Muszę tylko popracować nad hamowaniem na długich górkach po na trasie maratonu będzie kilka.
Pozdrawiam
Jerzy
Jerzy
- Ariel
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: 4x110 Powerslide TripleX C2
- Jeżdżę od: 01 lip 2005
- Kontakt:
Witajcie wszyscy, z którymi się jeszcze nie witałem
W Gdańsku macie chyba fajne tereny do pojeżdżenia, i te asfaltowe ścieżki rowerowe...
Na trasie Maratonu Solidarności to specjalnie hamować nie trzeba, bardziej dają się we znaki te "niekończące się"
podjazdy między 20 a 40 km.
Cieszy mnie takie "obowiązkowe" podejście do MS. Czyżby nadchodził moment kiedy liczba rolkarzy będzie większa niż biegaczy
Byłby to pierwszy w kraju bardziej maraton rolkowy niż biegowy
W Gdańsku macie chyba fajne tereny do pojeżdżenia, i te asfaltowe ścieżki rowerowe...
Na trasie Maratonu Solidarności to specjalnie hamować nie trzeba, bardziej dają się we znaki te "niekończące się"
Cieszy mnie takie "obowiązkowe" podejście do MS. Czyżby nadchodził moment kiedy liczba rolkarzy będzie większa niż biegaczy
Byłby to pierwszy w kraju bardziej maraton rolkowy niż biegowy
-
jerkol1
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Maraton
Znalazłem na forum zdjęcia z zeszłorocznego maratonu i ... film. I prawie ... sobie podarowałem start. Po obejrzeniu zdjęć i początku filmu stwierdziłem, że to chyba impreza dla "zawodowców" (stroje, sprzęt, tempo jazdy). Na szczęście film sobie leci dalej... A dalej, no cóż, mimo, że jeżdżę dopiero od tego sezonu myślę, że nie będę za bardzo odstawał od grupy.
Aha, i najważniejsze. Montuję własną ekipę - już udało mi się namówić jeszcze 3 rolkarzy (w tym 2 rolkarki
- i to nie jest moje ostatnie słowo)
Aha, i najważniejsze. Montuję własną ekipę - już udało mi się namówić jeszcze 3 rolkarzy (w tym 2 rolkarki
Pozdrawiam
Jerzy
Jerzy
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Maratony są dla wszystkich, ale złaszcza dla osób, które chca się poprostu przejechać. Zawodników ścigających sie o zwycięstwo jest kilka procent a frekwencje zapewniają osoby, dla których najważniejsze jest ukończenie biegu, mile spędzenie czasu, walka z własnymi słabościami, poznawanie nowych osób lubiących ten sam sport.
Tak więc zbieraj grupę i na start
Tak więc zbieraj grupę i na start
Re: nowa na grupie
hej...kupiłam rolki na 18 urodziny w ramach prezentu....kiedyś jeździłam ale jak wczoraj wyszłam wreszcie pojeździć to miałam wrażenie ze nie jeździłam nigdy...no ale ćwiczenie czyni mistrza;) W każdym razie witam wszystkich:]
~~rabatateu~~
Re: nowa na grupie
Hej , czytam tutaj o maratonie , dajcie namiary co i gdzie i kiedy bo Ja tez chce , nie poscigac sie ale pojechac za grupą fajny kawałek. Musze sie wam pochwalić
nabywam własnie swój pierwszy kask
bede bezpieczniejsza. Wiec jak możecie dajcie znać co i jak , Ja tu do was ze stolicy piszę a tutaj jakos nie słysze o zadnych maratonach, we wrzsniu bedzie maraton warszawski biegowy na 42 km i mam ochote za nimi pojechać ile dam rade taki maly sprawdzian
moze mnie nie wyrzuca co?
Pozdrowionka
Pozdrowionka
"Każdy człowiek na ziemi ma jakiś skarb, który gdzieś na niego czeka." SZUKAM...