WARSZAWSKA MASA KRYTYCZNA 25-08-2006
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- bacha
- Pięciokółkowiec 80mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Właśnie mam zamiar zrobić dzisiaj wieczorem rekonesans tych ulic, jutro rano zdam raportAriel pisze:Trzeba będzie przecinać brukowaną Długą, a dalej do Ciasnej to chyba podwórkami. Jest tam w ogóle przejście?bacha pisze:podwalem do kilińskiego przez ciasną i świętojerską i dojechać do bonifraterskiej??
- robal
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
- Jeżdżę od: 01 kwie 1999
- Kontakt:
Czesc!
Sadze, ze pomysl zbiorowego ruszenia z innego punktu nie jest zbyt dobry z jednego powodu: 'policyjanty' i masowicze na inej liczbie kol, niz my, musza wiedziec, ze bedziemy jechac przodem. Inaczej moze byc masakra
Pozdrawiam,
robal.
PS. Ariel, tylko sprobuj nie przyjsc, to powyrywam Ci wszystkie piorka
bo mi udalo sie dzis 'zgwalcic' dyrekcje, ze jutro musze wczesniej wyjsc z pracy
:F
i nie chce, zeby te godziny do odpracowania byly na nic.
Sadze, ze pomysl zbiorowego ruszenia z innego punktu nie jest zbyt dobry z jednego powodu: 'policyjanty' i masowicze na inej liczbie kol, niz my, musza wiedziec, ze bedziemy jechac przodem. Inaczej moze byc masakra
Pozdrawiam,
robal.
PS. Ariel, tylko sprobuj nie przyjsc, to powyrywam Ci wszystkie piorka
- malczan85
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
Eh jakbym mieszkał w Warszawie to też bym się przyłączył, ale odległość od mojego miasta do Warszawy wynosi 80 km to nie wiele ale kosztowne. Nie długo będę studiował w Wawie wiec nie będzie problemu ze spotkaniami (oby
)
W sumie chciałbym poznać wiele ludzi jeźdżący na rolkach
Tylko pozazdrościć
Pozdrawiam wszystkich wrotkarzy
W sumie chciałbym poznać wiele ludzi jeźdżący na rolkach
Tylko pozazdrościć
Pozdrawiam wszystkich wrotkarzy
- bacha
- Pięciokółkowiec 80mm
Masz rację Robal że wszechobecni "niebiescy" na czele mogą mieć jakieś ale co do naszego późniejszego dołączenia do reszty...robal pisze:Czesc!
- bacha
- Pięciokółkowiec 80mm
Znalazłam objazd:
w momencie dojechania do bruku na pl. Krasińskich można skręcić w lewo w Długą chodnikiem (bo długa jest tez brukiem pięknie wyłożona) przejachac kilka metrów do barokowej i barokową przez ogród krasińskich - częściowo plyty chodnikowe(troche na nich piasku ale lepszy piasek niz bruk
ale w głownej mierze asfalt, i ogrodem śmignąć do świętojerskiej a z niej już sekunda do Bonifraterskiej i jesteśmy na pięknym asfalciku
Co Wy na to ??
Tylko nie wiem czy niebiescy nie będą krzywo patrzyli jak wszytscy rolkarz3e zamiast pojechać prosto na bruk śmigną w lewo mogą robić problemy.
Tylko nie wiem czy niebiescy nie będą krzywo patrzyli jak wszytscy rolkarz3e zamiast pojechać prosto na bruk śmigną w lewo mogą robić problemy.