Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
- MirekCz
- Szybszy niż Chuck Norris na 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku
Ja go wezmę jak zrobicie kategorię na rolkach + o kulach
albo może jedna rolka i kule? Wykombinujcie coś dla kaleki 
Pozdrawiam,
Mirek Czerwiński
Mirek Czerwiński
-
bj43
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
Kategoria dla kontuzjowanych bardzo by się przydała.MirekCz pisze:Ja go wezmę jak zrobicie kategorię na rolkach + o kulachalbo może jedna rolka i kule? Wykombinujcie coś dla kaleki
Pozdrawiam.
- ALAN54
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 15 sie 2001
- Kontakt:
Prosta sprawa - zamiast kółek zamontuj do szyn kule i masz konkurencję rolkarz na kulachMirekCz pisze:Ja go wezmę jak zrobicie kategorię na rolkach + o kulachalbo może jedna rolka i kule? Wykombinujcie coś dla kaleki
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: zbyt wolne
Mając mieć tak znamienitych gości teraz to już należy się zapisać na maraton.
From: Mongolian Roller Skating Federation x
To: roller-skating-pl-fed@wp.pl
Subject: Thank you
Hello, Dear Bartosz Pisarek
We got the Invitation letter from you and thank you for helping us. If it is possible, we will come to Gdansk before 14 days. So, We are planning to apply for Polish visa the end of June, 2009. We will send you our athlete's names in the beginning of July, 2009.
All the best, Bold Gelgee
General secretary
Mongolian roller staking federation
From: Mongolian Roller Skating Federation x
To: roller-skating-pl-fed@wp.pl
Subject: Thank you
Hello, Dear Bartosz Pisarek
We got the Invitation letter from you and thank you for helping us. If it is possible, we will come to Gdansk before 14 days. So, We are planning to apply for Polish visa the end of June, 2009. We will send you our athlete's names in the beginning of July, 2009.
All the best, Bold Gelgee
General secretary
- admiral
- Pięciokółkowiec 80mm
Ciekaw jestem kto później tych "athlets" zmusi do wyjazdu.
Pewnie znów powiekszy się grono "obywateli Unii Europejskiej".
Będziesz im Wojtek musiał GPS-y wszczepić.
Pewnie znów powiekszy się grono "obywateli Unii Europejskiej".
Ostatnio zmieniony wt maja 19, 2009 9:44 przez admiral, łącznie zmieniany 1 raz.
- MirekCz
- Szybszy niż Chuck Norris na 4x100mm
hehehe, Mongolian roller stalking federation może?:DWOJTEK45 pisze: All the best, Bold Gelgee
General secretary
Trochę żenada jak ktoś nie wie w jakiej federacji jest.
Pozdrawiam,
Mirek Czerwiński
Mirek Czerwiński
- Janusz
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Schaenkel Edge R
- Jeżdżę od: 01 lip 2002
No dobra Admiral, a gdybyś chciał wyjechać na zawody do Niemiec i napisał w imieniu polskiego klubu wrotkarskiego prośbę na tamtejszym lokalnym forum wrotkarskim o pomoc w np. zakwaterowaniu, a w odpowiedzi otrzymałbyś na tymże niemieckim forum taki, jak Twój komentarz, to jakbyś się poczuł? Nie chcę uderzać w ton mentorski, ale staram się nie oceniać intencji kogokolwiek z góry tylko dlatego, że pochodzi z dalekiego i biedniejszego kraju. Sorry za OT.admiral pisze:Ciekaw jestem kto później tych "athlets" zmusi do wyjazdu.
Pewnie znów powiekszy się grono "obywateli Unii Europejskiej".![]()
- mrv
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x84mm
- Moje rolki: SemiRace 4x100, Cheetah 4x110
- Jeżdżę od: 20 gru 2009
Wlasnie, tym bardziej ze pan Bold Gelgee jest jak najbardziej autentyczny. Nie ma się co natrząsać. Zapomnieliście już jak się stało po wizę o RFNu?Janusz pisze:No dobra Admiral, a gdybyś chciał wyjechać na zawody do Niemiec i napisał w imieniu polskiego klubu wrotkarskiego prośbę na tamtejszym lokalnym forum wrotkarskim o pomoc w np. zakwaterowaniu, a w odpowiedzi otrzymałbyś na tymże niemieckim forum taki, jak Twój komentarz, to jakbyś się poczuł? Nie chcę uderzać w ton mentorski, ale staram się nie oceniać intencji kogokolwiek z góry tylko dlatego, że pochodzi z dalekiego i biedniejszego kraju. Sorry za OT.admiral pisze:Ciekaw jestem kto później tych "athlets" zmusi do wyjazdu.
Pewnie znów powiekszy się grono "obywateli Unii Europejskiej".![]()
- admiral
- Pięciokółkowiec 80mm
Skoro nie chcesz, to nie uderzajJanusz pisze: Nie chcę uderzać w ton mentorski, ale staram się nie oceniać intencji kogokolwiek z góry tylko dlatego, że pochodzi z dalekiego i biedniejszego kraju. Sorry za OT.
Poprostu mam pewne doświadczenia z przybyszami z jak to określiłeś dalekiego i biedniejszego kraju.
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
Ja tam się cieszę że takich Gości będziemy mieli w Gdańsku
- Toudi
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
No jasne, że tak.
Pewnie nie objeżdżają wszystkich maratonów w Europie i teraz rolki w Europie będą im się kojarzyć z Gdańskiem. No i jakby nie patrzeć, to dodaje splendoru imprezie.
Pewnie nie objeżdżają wszystkich maratonów w Europie i teraz rolki w Europie będą im się kojarzyć z Gdańskiem. No i jakby nie patrzeć, to dodaje splendoru imprezie.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
- Ariel
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: 4x110 Powerslide TripleX C2
- Jeżdżę od: 01 lip 2005
- Kontakt:
Podstrona trasy Maratonu Sierpniowego jest super, ale nie wyświetla mi się w całości główna mapka z trasą.
Czy tylko u mnie, czy u Was też? (chodzi o plik http://maratonsierpniowy.pl/www/gfx/gfx/trasa_uwaga.jpg)
Czy tylko u mnie, czy u Was też? (chodzi o plik http://maratonsierpniowy.pl/www/gfx/gfx/trasa_uwaga.jpg)
Miłość wzrasta poprzez miłość
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Mało, że nie objeżdżą całej Europy, to chyba rzadko w niej bywają, a zwłaszcza na rolkach.Toudi pisze:No jasne, że tak.
Reprezentacja Mongolii po raz pierwszy wzięła udział w zeszłorocznych Mistrzostwach Świata, póki co raczej bez sukcesów, ale z pewnością dodadzą kolorytu imprezie.
- Mad
- Moje rolki: RB Crossfire
- Jeżdżę od: 01 wrz 2008
U mnie widać całą, aż do [1].Ariel pisze:Podstrona trasy Maratonu Sierpniowego jest super, ale nie wyświetla mi się w całości główna mapka z trasą.
Drugi sezon na rolkach, Cell 4 x 80mm -> Crossfire 4x 90mm, kilka plusów i kilka minusów ;p
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
Informuję,że dysponujemy angielskojęzycznymi wersjami ulotek o Maratonie Sierpniowym. Polska wersja też jest. Obie wersje full-color.
Wszystkich którzy chcą pomóc i jadąc na zawody wziąć "garść" ulotek i rozdać uczestnikom proszę o kontakt.
Wyzyłąm pocztą na wskazany adres.
Dla kolegi jadącego na Bornholm- wysyłam paczkę jutro.
Wszystkich którzy chcą pomóc i jadąc na zawody wziąć "garść" ulotek i rozdać uczestnikom proszę o kontakt.
Wyzyłąm pocztą na wskazany adres.
Dla kolegi jadącego na Bornholm- wysyłam paczkę jutro.