Spotkanie w p.Szczęśliwickim sobota 15.07 godzina 10!!!
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
W sumie nienajgorszy pomysł, tuz obok placu jest chyba jakiś bar, więc jak nie będzie się dało jeździć(deszcz) to moznaby tam usiąść i pogadać, tematów nie powinno zabraknąć. A przy okazji kto będzie potrzebował to walnie klinakajman pisze:Najwyżej będziemy "klinować" w barze jakimś - sport to zdrowie.
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Miłego wypoczynku. Ostrzegam jednak, że kolejna nieobecność może mieć dla Ciebie przykre konsekwencjerattox pisze:No ja tym razem nie dam rady przybyć, zmykam za godzinę na Mazury ale pojawię się w przyszłym tygodniu... Bawcie się wszyscy ładnie i grzecznie i nie pijta za wiele trunków w barze przy placyku jakby deszczyk kropił...![]()
- Inso
- Ścigant 4x110mm
- Kontakt:
Jeżeli aura dopisze i zanim uciekniemy z Wawy na kilka dni, postaramy się jutro być obecni chociaż na chwilkę.
Mamy do podziału jedną parę rolek (moje zareklamowane, do odbioru w bliżej niesprecyzowanej przyszłości...) i aparat fotograficzny, więc albo przyjedziemy każde na jednej rolce
albo ja będę pełnić rolę nadwornego fotografa 
Mamy do podziału jedną parę rolek (moje zareklamowane, do odbioru w bliżej niesprecyzowanej przyszłości...) i aparat fotograficzny, więc albo przyjedziemy każde na jednej rolce