Dzięki za jazdę
TORUŃ Szukamy się :)
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- Doody
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: SEBA FR2 + HC / PS R4
- Jeżdżę od: 01 maja 1993
- Kontakt:
Re: TORUŃ Szukamy się :)
@Maciej10
Dzięki za jazdę
Dzięki za jazdę
Znam z autopsji: BAUER FX3, Rollerblade Super Stradablade, ROCES ROME FCO, ROCES M12, Fila Primo Wave, Powerslide R4, Rollerblade Racemachine, Powerslide Phuzion Urban 11, SEBA FR2, Powerslide R4
dzięki
do następnego razu
do następnego razu
- osaya
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Rollerblade Crossfire 90 XR
- Jeżdżę od: 12 maja 1995
Hej!
Witam po dość długiej dla mnie przerwie zimowo-świątecznej.
Widzę, że grono nam się lekko poszerza
Co prawda zdażyło mi się już raz bardzo rekreacyjnie wyjść do parku na Bydgoskim na mały spacerek rolkowy, ale jestem ciekaw waszych planów. Są już jakieś nowe terminy i miejsca spotkań?
Swoją drogą, jadąc dziś samochodem do Górksa widziałem sporo osób próbująyvh swoich sił na rolkach, może w końcu pokusimy się o jakiś mały plakat i ulotki?
Witam po dość długiej dla mnie przerwie zimowo-świątecznej.
Widzę, że grono nam się lekko poszerza
Swoją drogą, jadąc dziś samochodem do Górksa widziałem sporo osób próbująyvh swoich sił na rolkach, może w końcu pokusimy się o jakiś mały plakat i ulotki?
-
relitka
- Moje rolki: RB activa 90 XR / Fila FM100
- Jeżdżę od: 17 mar 2006
Cześć wszystkim!!
Czy ktoś dzisiaj gdzieś się wybiera??
Czekam na propozycje
Pozdrawiam Alcia
Czy ktoś dzisiaj gdzieś się wybiera??
Czekam na propozycje
Pozdrawiam Alcia
- Doody
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Hej - ja do piątku jestem w Budapeszcie - więc małe szanse żebym dojechał, a w niedzielę będę jeździł ale w Gdańsku. Ale w przyszłym tygodniu zaczynam nadrabiać jazdę w Toruniu 
Znam z autopsji: BAUER FX3, Rollerblade Super Stradablade, ROCES ROME FCO, ROCES M12, Fila Primo Wave, Powerslide R4, Rollerblade Racemachine, Powerslide Phuzion Urban 11, SEBA FR2, Powerslide R4
Hey Alicja,
może pojeździmy na Lidu na Jakubskim ?:)
może pojeździmy na Lidu na Jakubskim ?:)
-
relitka
- Moje rolki: RB activa 90 XR / Fila FM100
- Jeżdżę od: 17 mar 2006
Cześć
Dopiero tu zajrzałam. Dziś spontanicznie, samotnie jeździłam. Ze stawek przez most do Castoramy i z powrotem. A wczoraj to ja w pracy byłam do późna,a po było after party (jakoś tak regularnie ostatnio)
Pozdrawiam weekendowo
Alcia
P.S. Moje prawdziwe imię, takie z dowodu to Alina. A Ala czy Alcia - tak na mnie mówią...
Dopiero tu zajrzałam. Dziś spontanicznie, samotnie jeździłam. Ze stawek przez most do Castoramy i z powrotem. A wczoraj to ja w pracy byłam do późna,a po było after party (jakoś tak regularnie ostatnio)
Pozdrawiam weekendowo
Alcia
P.S. Moje prawdziwe imię, takie z dowodu to Alina. A Ala czy Alcia - tak na mnie mówią...
-
maciek603
- Moje rolki: Fila Primo Wave
- Jeżdżę od: 10 kwie 2012
Kto jest chętny pojeżdzić jutro po Wrzosach? 
-
Gosiu
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 20 lip 2005
Ostatnio troche zaniedbałam forum!
Na majówkę wyjeżdżam, ale po mam nadzieję, że się wspólnie dogadamy.
Pozdrawiam
Na majówkę wyjeżdżam, ale po mam nadzieję, że się wspólnie dogadamy.
Pozdrawiam
- Doody
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Jest ktoś chętny na jazdę dziś przy Barbarce? Ja jadę tam koło 18:00.
Gdyby ktoś chciał gdzie indziej pojeździć dajcie znać - dostosuję się
Gdyby ktoś chciał gdzie indziej pojeździć dajcie znać - dostosuję się
Info dla wszystkich chętnych:
w niedzielę będzie otwarty Bulwar Filadelfijski dla rolkarzy i deskorolkarzy od 10 do 12 i od 14 do 16 (o 12 rusza bieg Run Toruń, stąd ta przerwa)

w niedzielę będzie otwarty Bulwar Filadelfijski dla rolkarzy i deskorolkarzy od 10 do 12 i od 14 do 16 (o 12 rusza bieg Run Toruń, stąd ta przerwa)
- Doody
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Jak tylko zdążę wrócić z Cz-wy to będę - ale pewnie dopiero od 14:00 wzwyż.
- Doody
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Ma ochotę ktoś pojeździć dzisiaj między 19:00 - 20:00, czy wszyscy wyjechali za miast?
Jeśli tak to czekam na propozycję miejsca i dokładnej godziny spotkania, a jak jeszcze nie wiecie to będę 19:30 przy pętli autobusowej przy Chełmińskiej.
Jeśli tak to czekam na propozycję miejsca i dokładnej godziny spotkania, a jak jeszcze nie wiecie to będę 19:30 przy pętli autobusowej przy Chełmińskiej.
- Doody
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Ktoś dzisiaj chce wspólnie pojeździć? Jeśli tak jestem od około 18:30 w Bydgoskim koło fontanny.
- osaya
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Rollerblade Crossfire 90 XR
- Jeżdżę od: 12 maja 1995
Jakoś tak się wymijamy, ale majówka już minęła, więc może w końcu zbierzemy większą grupkę.
Ktoś chętny na dziś? Powiedzmy o 19.00 przy fontannie na Bydgoskim? Tak mnie wzięło by pojeździć, rozruszać się nieco.
Ktoś chętny na dziś? Powiedzmy o 19.00 przy fontannie na Bydgoskim? Tak mnie wzięło by pojeździć, rozruszać się nieco.