Dla niecierpliwych: http://www.world-inline-cup.com/fileadm ... k_2009.pdf

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Oczywiście, tutaj masz jakie wyścigi są TOP, a jakie C1:Luzak19:57 pisze:Czy ja na "swoich rekreacyjnych" będę mógł startować![]()
![]()
![]()
Pozdro.
Cytat z reguł , manualu, dotyczącego koncepcji zawodówLuzak19:57 pisze:Czy ja na "swoich rekreacyjnych" będę mógł startować![]()
![]()
![]()
Pozdro.
100% racji przecież nie robimy tego z innego powoduMarek pisze:catering- to sie liczy
w tym jestem ostatnio bardzo dobry!Marek pisze:catering- to sie liczy
Nie spać tylko TRENOWAĆ!Luzak19:57 pisze:UFFF, dzięki zico, WOJTEK45 , mogę spać spokojnie![]()
![]()
![]()
Pozdro.
w wyścigu do do cateringu trzeba pokonac nie tylko najszybciej jeżdżących ale i najszybciej jedzącychPiotr B pisze:w tym jestem ostatnio bardzo dobry!Marek pisze:catering- to sie liczy
W tym roku był bardzo wyszukany - grochówki 2,5 godziny wszyscy szukaliToudi pisze: TO NIE MA BYĆ PO PROSTU CATERING. ON MA BYĆ WYSZUKANY
normalny okres ciążycarlmc pisze: A tu jeszcze ponad 9 miesięcy ....
Raczej jest to średni okres ciąży. Dla jednych jest to 12 miesięcy, dla innych 6 miesięcy - później płacą kilkanaście lat (usprawiedliwione nieobecności na lekcjach biologii i matematyki).WOJTEK45 pisze:normalny okres ciążycarlmc pisze: A tu jeszcze ponad 9 miesięcy ....