To mój pierwszy post więc wypada się przedstawić. Mam na imię Mateusz, 18lat, 194cm wzrostu, 82kg wagi, uczeń LO na profilu informatycznym. Pochodzę z małego, malowniczego miasteczka Staszów w woj. świętokrzyskim. To tak w skrócie. Przejdźmy teraz do tematu.
Swoje poszukiwania rolek zacząłem w zeszłe wakacje lecz wówczas z braku wystarczających środków zrezygnowałem. Teraz kiedy wakacje znów trwają moja zajwaka na temat rolek wróciła, pomimo tego że pogoda jest jaka jest ;( ;/. Stwierdziłem że nie odpuszczę i kupię rolki w tym sezonie. A więc tak mam do wydania 350zł +/- 50zł. Wiecie pieniądze grają sporą rolę w dzisiejszym świecie
Wtedy właśnie przeglądając yt trafiłem na to:
Chciałbym abym na moich rolkach mógł właśnie tak poskakać i do tego czerpać przyjemność z jazdy ze znajomymi. I tu powstaje cały problem, jestem kompletnym laikiem w sprawie wyboru, nie znam firm, nie wiem na co zwrócić uwagę. Proszę was o podesłanie modeli które bym mógł wykorzystać w taki sposób. Jeżeli czegoś jeszcze nie napisałem to piszcie, dodam od razu
Z góry wielkie DZIĘKUJE :side:
Pozdrawiam,
Mateusz
Edit,
A i jeszcze takie pytanie a właściwie prośba do osób z Kielc i Krakowa:
Podajcie proszę sklepy w tych miastach gdzie ewentualnie można przymierzyć i kupić porządne rolki.