no i się zdecydowałam i kupiłam Aero II TFS

choć zastanawiałam się też nad Sparkami, ale one sa dla mnie jednak zbyt ciasne - po 15 min. jazdy stopy tak mnie pieką, że nie daję rady, no i bolą w podbiciu po wewnętrznej stronie - w miejscu gdzie jest klamra, za to w Aero jeździ mi się wygodnie, stopa ma wystarczającą ilość miejsca i kostka też jest stabilna, nic mnie nie uwiera i nie boli

Mogę się skupić na jeżdżeniu i uczeniu hamowania
Brałam pod uwagę także Roczesy R253, ale choć były wygodne nie czułam się w nich stabilnie, bo słabo trzymały kostkę i piętę - mimo mocnego zaciśnięcia klamerek.
Wracając do Aero II zastanawiam się jedynie nad porobieniem dodatkowych dziurek wentylacyjnych w bucie wewnętrznym,tak jak jest w Sparkach, żeby mieć lepsze "chłodzenie" . Poza tym jestem zadowolona - TFS trzyma dobrze jak narazie, rolki niemal same jeżdżą, obawiam się jedynie o łożyska i trzymanie się kółek w płozie. To że będą się ścierały szybciej już wiem, ale narazie się uczę i nie będę śmigać po chodnikach, kostkach i innych nierównych powierzchniach, zostanę przy gładkich asfaltach