O tutaj: <-------->/item615482960_dam ... _40_5.html
I inne tego Sprzedającego...
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
a co to twoim zdaniem jest kompozyt?akfe pisze:Aaaa, dziękiA czy zdarzają się teraz RLB z plastikową płozą? Byłam ostatnio w InterSporcie, żeby sobie poprzymierzać i byłam trochę zdziwiona, bo wydawało mi się, że to nie jest ani kompozyt, ani alu...
Ooooo, dziękiToudi pisze:Trzeba by złamać płozę, żeby zobaczyć, czy nie ma jakiegoś szkieletu ale ja mam wrażenie, że jeśli gdzieś piszą o kompozytowej płozie, to mają na myśli taką właśnie plastikową.
To dlaczego Rollerblade firmuje je swoją nazwą?... To bardzo mylące jestzico pisze: I Bladerunner jeśli chodzi o rolki to totalna padaczka. Łyżwy jeszcze ujdą, nawet niezłe są, ale rolki to niestety "firmowe dno".
Błąd. To sprzedawcy reklamują jako Rollerblade. Na rolkach nie jest napisane "made by Rollerblade", tylko "powered by Rollerblade" (kiedyś było designed) - a to są kolosalne różnice.akfe pisze:To dlaczego Rollerblade firmuje je swoją nazwą?... To bardzo mylące jest
Też coś tak czułamzico pisze:Błąd. To sprzedawcy reklamują jako Rollerblade. Na rolkach nie jest napisane "made by Rollerblade", tylko "designed by Rollerblade" - a to są kolosalne różnice.akfe pisze:To dlaczego Rollerblade firmuje je swoją nazwą?... To bardzo mylące jest
A osoba 71kg/180 cm jest lekka? Czy już tylko się nadaje na alu?zico pisze: Dla osób zaczynających przygodę z rolkami, dzieci, lekkich osób, rekreacyjnych (ale lekkich) - szyny z tworzyw sztucznych w zupełności wystarczą.