Oczywiście czasami jest wspomagany wczesnym zmierzchem, wilgotną nawierzchnią, zimnem, wiatrem, itp.
Rolko-łyżwy
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- Toudi
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Re: Rolko-łyżwy
Jeśli miałbym wymienić jeden najskuteczniejszy, to u mnie takim hamulcem zdecydowanie jest lenistwo.
Oczywiście czasami jest wspomagany wczesnym zmierzchem, wilgotną nawierzchnią, zimnem, wiatrem, itp.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
- bobik
- Czterokółkowiec
Witam
Rolki fajne. Kółka 84 fajne. Rollerblade dobra firma. Będziesz zadowolona. Przypuszczam, że u Zico kupiłabyś w tej samej cenie. Szkoda bo sklep Zico sprawdzony i w porządku. Pozdrawiam
Rolki fajne. Kółka 84 fajne. Rollerblade dobra firma. Będziesz zadowolona. Przypuszczam, że u Zico kupiłabyś w tej samej cenie. Szkoda bo sklep Zico sprawdzony i w porządku. Pozdrawiam
- bobik
- Czterokółkowiec
Najlepsze hamowanie to dobre ochraniacze i szybko na kolana.
Sprawdziłem, mam siniaka na łokciu i koło kostki na nodze. Najlepiej hamować normalnie. Pozdraiwam. 
- Mad
- Moje rolki: RB Crossfire
- Jeżdżę od: 01 wrz 2008
Ten sposób fajnie wygląda - jedną nogą stajemy na hamulcu http://pl.youtube.com/watch?v=UJDcogbvRVM 
Drugi sezon na rolkach, Cell 4 x 80mm -> Crossfire 4x 90mm, kilka plusów i kilka minusów ;p