Warszawa - Tor Stegny dostepny dla rolkarzy

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Awatar użytkownika
kajman
Szybszy niż Chuck Norris na 4x100mm
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: kajman » czw maja 24, 2007 9:53

Przy 100 osobach mial byc szampan
Obrazek
Pozdrawiam Kajman

Awatar użytkownika
romanwrotkarz
Ścigant 4x110mm
Jeżdżę od: 25 gru 1959
Kontakt:

Filmiki a film rolkarski

Post autor: romanwrotkarz » pt maja 25, 2007 1:41

Witam.
Obejrzałem filmik ze Stegien. Widzę że marnują się u nas talenty filmowe. W związku z tym proponuje nowy osobny temat na forum, o nazwie - Polski Film rolkarski. Gdyby tak zebrać parę osób o zacięciu filmowym, to możnaby opracowac scenariusz i zrobić w formacie DVD, avi , mov, mpg itp, niekoniecznie bardzo profesjonalny, ale bardzo tematyczny film o polskim mini-światku wrotkarskim, z jakąś fabuła, akcjami, pogoniami, ucieczkami przed policja tudzież strażą miejska, paradami, fragmentami z treningów, zawodów, maratonów, kursów, zkoleń, zebrań, przejażdzek po miastach, kraks, mas krytyvcznych, nauki jazdy, dyskusjami o problemach, aluzjami do rozwiniętych wrotkarsko krajów. Potem oczywiście umiescic w necie do siągnięcia.
:roll: :oops: :lol: :o

Awatar użytkownika
Andrzej
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: Szybsze ode mnie

Re: Filmiki a film rolkarski

Post autor: Andrzej » pt maja 25, 2007 8:44

romanwrotkarz pisze:Witam.
Obejrzałem filmik ze Stegien. Widzę że marnują się u nas talenty filmowe. W związku z tym proponuje nowy osobny temat na forum, o nazwie - Polski Film rolkarski. Gdyby tak zebrać parę osób o zacięciu filmowym, to możnaby opracowac scenariusz i zrobić w formacie DVD, avi , mov, mpg itp, niekoniecznie bardzo profesjonalny, ale bardzo tematyczny film o polskim mini-światku wrotkarskim, z jakąś fabuła, akcjami, pogoniami, ucieczkami przed policja tudzież strażą miejska, paradami, fragmentami z treningów, zawodów, maratonów, kursów, zkoleń, zebrań, przejażdzek po miastach, kraks, mas krytyvcznych, nauki jazdy, dyskusjami o problemach, aluzjami do rozwiniętych wrotkarsko krajów. Potem oczywiście umiescic w necie do siągnięcia.
Roman - Podziwiam Twój zapał, chęć do działania i takie tam dalej...
Ale trzeba jednak pamiętać że nie wszyscy sa juz na emeryturze...
Maja mniej czasu :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Inso
Ścigant 4x110mm
Kontakt:

Re: Filmiki a film rolkarski

Post autor: Inso » pt maja 25, 2007 9:36

romanwrotkarz pisze:Witam.
http://www.zico-skating.com/forum/viewtopic.php?t=875
Obrazek

Malina
Czterokółkowiec

Post autor: Malina » ndz maja 27, 2007 11:14

WFH pisze:
Slawek pisze:Codziennie w parku jest kolo 100 a w weekendy jeszcze wiecej..... Wszyscy sie mieszcza bo park maly nie jest....

Slawek
> http://www.janarolki.pl <
Sugerujesz, ze na raz jezdzi tam ok 100 osob???Bylem kilka razy, co prawda dawno, ale stu osob nie widzialem nigdy.
Moze Sławek liczyl wszystkich rolkarzy w calym parku, nie tylko na placyku :) i przez caly dzien, nie o jednej porze.. no to wtedy by sie moze zgadzalo.

Pzdr
MAL

Awatar użytkownika
MyshaM
Czterokółkowiec 78mm

Post autor: MyshaM » ndz lipca 15, 2007 10:36

a kto z Was ma ochote, czas i możliwości żeby wpaść na stegny w tą środę od 15? :twisted:
All rights reserved.

Awatar użytkownika
Caravan
Prześcigant 4x100mm
Kontakt:

Post autor: Caravan » ndz lipca 15, 2007 11:12

Chęci i mozliwości są. Ale jak będzie? Zobaczymy...

Na razie na tapecie mamy cykliczne wtorkowe spotkanie na Stegnach ok. 18:00 :mrgreen:
Pozdrawiam
Caravan
SALOMON THUNDER UFS 237EA
SALOMON CHAZ SANDS UFS 247EA
SEBA FR2 243
http://www.zut-projekt.pl

Awatar użytkownika
MyshaM
Czterokółkowiec 78mm

Post autor: MyshaM » ndz lipca 15, 2007 11:56

ale w ten wtorek pracuje do 21 :/ w srode za to mam czas.... to jak? kto chce sie umowic to prosze PW albo gg: 2815341 :)
All rights reserved.

Awatar użytkownika
Slawek
Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
Kontakt:

Post autor: Slawek » pn lipca 16, 2007 12:40

Mozemy wpasc na Stegny, ale od 18:00 - wczesniej praca.....
A moze we wtorek po pracy wpadniesz na Szczesliwice - jezdzimy zwykle do 23:00, plac jest dobrze oswietlony, ludzi juz bedzie malo....

Slawek
> http://www.janarolki.pl <

Awatar użytkownika
kraSi
Kontakt:

Post autor: kraSi » pn lipca 16, 2007 1:07

Nie wiem jak tam MyshaM, ale ja chyba skorzystam z zachęty i wreszcie podjadę do Parku, o ile pogoda się nie zepsuje znowu. Sławek przygotuj się na natrętne pytania junior_slalom_adepta ;)

Awatar użytkownika
Caravan
Prześcigant 4x100mm
Kontakt:

Post autor: Caravan » pn lipca 16, 2007 11:01

We wtorek spotykamy się na Torze ok. 18, poszorujemy trochę taflę a potem ładujemy się w auta i jedziemy na Szczęśliwice :mrgreen: Transport w drugą stronę również zagwarantowany - tyle, że trudno przewidzieć godzinę powrotu :wink:
Pozdrawiam
Caravan
SEBA FR2 243

Awatar użytkownika
MyshaM
Czterokółkowiec 78mm

Post autor: MyshaM » pn lipca 16, 2007 11:28

Sławek, bardzo chętnie bym tak zrobiła, ale po pracy to nie nie jest dla mnie za dobre rozwiązanie... :( wychodzę po 21.30, jestem padnięta, a do tego trzeba by liczyć dojazd na szczęśliwice, a to mi trochę zajmie :/ jak będę miała wolny dzień to napewno wpadnę, a tymczasem Wy wbijajcie się na Stegny w srodę, może być nawet po 18 :)

KraSi, ja z wielką przyjemnością też skorzystam z zachęty, ale jak będę miała siłę chociaż założyć rolki... :cry:
All rights reserved.

Awatar użytkownika
Caravan
Prześcigant 4x100mm
Kontakt:

Post autor: Caravan » pn lipca 16, 2007 11:39

Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś po wizycie na torze wybrała się na Szczęśliwice. Na chwilę obecną, jeżeli nic mi nie wypadnie, planuję się tam w środę wybrać, także mogę Ciebie i innych chętnych podebrać z Toru :wink:
Pozdrawiam
Caravan
SEBA FR2 243

Awatar użytkownika
kraSi
Kontakt:

Post autor: kraSi » pn lipca 16, 2007 11:59

a do której jesteście na Stegnach? Jutro jeszcze wypadło mi spotkanie o 18:30 w centrum, więc albo spróbuję metrem dobić na tor, albo jakoś zaplanować podróż do szczęśliwic. Jakie linie tam kursują? (Wiem, było n-razy :P )

Awatar użytkownika
Caravan
Prześcigant 4x100mm
Kontakt:

Post autor: Caravan » wt lipca 17, 2007 12:30

Trudno powiedzieć. To pewnie będzie kwestia pogody - ile wytrzymamy na patelni :wink:

Co do komunikacji miejskiej to... nie wiem - musisz poszukać :mrgreen:
Pozdrawiam
Caravan
SEBA FR2 243

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mazowieckie”