Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Do zobaczenia rano.
Wyjeżdżam o północy i koło 6 będę w Toruniu... Mam nadzieje, że nie zasnę na trasie, bo kilka ostatnich nocy nie spędziłem tylko na spaniu
Ostatnio zmieniony sob maja 19, 2007 10:58 przez PeterCave, łącznie zmieniany 1 raz.
siema leze w lozku z temperatura ;[ 16 godzin pracy zrobilo swoje nieprzespalem dobrze kilku dni i po ptakach . i tak przyjade popstrykam chociaz zdjecia a pozniej skonam ;[ chyba przydadza mi sie wakacje zwane L4 ;] czyli kask mam wolny pozdrawiam cala ekipe jadaca do torunia do zobaczenia pozdro
Nikogo nie ma na forum
Nikt nie chce podyskutować o maratonie w Toruniu, jak się rozgrzewać, w co się ubrać DZIWNE
Jak myślicie czy w czarnym będzie mi dobrze Licze na szybką odpowiedz bo zaraz wyjeżdzam
Pozdrawiam
PiciuM
SlowSpeedSkater
Sponsorowany przez Przedsiębiorstwo Usług Inżynieryjnych "PIMAN"
Ukończyłem mój pierwszy maraton z czasem 2:35:11. Pozdrawiam rolkarza z numerem 700 (odezwij się na PW) i nauczyciela z Torunia (nie pamietam numeru) ale na półmetku mniej więcej jechalismy równo.
A ja przejechałam swój pierwszy maraton w 1:54:22.
Ogromne podziękowania dla PiotrkaSkatera za utrzymywanie dobrego tempa i dopingowanie mnie przez całą drogę Piotrek gdyby nie Ty to w 2h bym się na pewno nie wyrobiła.
Ogólnie impreza świetna, jechało się bardzo dobrze (wyjatek stanowił bruk) i na pewno wystartuję jeszcze nie raz w maratonie.
W sumie to trudno było zauważyć te "mikro" głazy jeśli ktoś jeździ bez okularów Chyba że ktoś miał bliższe spotkanie z ziemią, bo pewnie też tacy byli, to im było łatwiej zauważyć. W końcu z bliska lepiej widać.
bardzo fajna trasa tylko troche gorzej bylo z punktami zywieniowymi bo ciezko bylo dla wrotkarza zlapac kupeczek z napojem :D:D ma ktos moze jakies zdjecia ???